Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Cycki na szybie

Polecane posty

Gość gość

Witajcie, pewnego dnia jak wysiadłam z samochodu, zauważyłam (może to się wydawać śmieszne) odbite piersi na tylnej, bocznej szybie w samochodzie mojego chłopaka. To nie były normalne kółka, to były odbite cycki, widoczne były obramówki sutków i same brodawki. Obraz był w miarę wyraźny, sprawdziłam i to było od wewnątrz. Często widzę że samochód jest brudny, jakiś w piasku czy pyle, ale w większych ilościach (mieszkamy w mieście, ale czasami wiem że uczęszcza przez piaszczystą drogę). Powiedziałam mu o tym, on stwierdził że nie wie i że jestem powalona że jakieś cycki widzę na szybie, jednakże uważam że to mogły być one i że mógł mnie z jakąś szma*ą zdradzić. Co o tym uważacie? Czy któraś z was miała podobną sytuację?

Gość gość
na tylnym siedzeniu? Jedyna rzecz to mogę sobie takie coś wyobrazić, że bzykał ją na tylnym siedzeniu na pieska a ona przylegała piersiami do szyby bo chyba inaczej to się nie dałoby

Gość gość
On mówił że to nie wydaje się realne że jak niby, ale jak myślałam to ona mogła mieć łeb za szybą i jakoś dotknęła cyckami do szyby... czy drążyć mam z nim temat?

Gość gość
2/10 bo odpowidziałem. No chyba, że ta jego kochanka to człowiek-guma z karkiem mogącym zgiąć się o 90 stopni bez złamania.

Gość gość
jakby nawet na pieska to robili to nie ma szans że ona by dotknęła cyckami do szyby jakby była odsunięta? Wybaczcie ale odchodzę już od zmysłów..

Gość gość
Było minęło, teraz będzie dbał bardziej o czystość szyb.

Gość gość
może dla ciebie, ja chcę wiedzieć czy on posunął jakąś dupę w samochodzie i nie będzie ze mnie robił idiotki

Gość gość
Jak na razie to ty z samej siebie robisz idiotkę :D Ta jego dziewczyna aby zrobić taki odcisk piersi na tylnej bocznej szybie samochodu to musiała by się wygiąć do nienaturalnej pozycji, która prędzej doprowadziła by do złamania się jej karku niż do wykonania tego "stempla".

Gość gość
to skąd akurat takie odbicie na szybie?

Gość gość
Bo może po prostu tak ci się uroiło w tej chorej główce i nie chcesz dopuścić innej możliwości. Albo chłopak cię specjalnie trolluje, kupił gumowe piersi i z premedytacją odcisnął na szybie abyś się wściekała i robiła z siebie jeszcze większą idiotkę xD

Gość gość
czy ktoś inny wypowiedziałby się w tej sprawie?

Gość gość
przecież mogła się oprzeć na zewnątrz cyyckami o szybę a on ją posuwał od tyłu czy nie?

Gość gość
Albo mogła oprzec sie o otwarte drzwi i akcja od tyłu

Gość gość
Mogła się opierać cyckami o szybę skoro byly na zewnątrz. A jaki samochód ma Twój men?