Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ganges

Czy ona się odezwie?

Polecane posty

Gość ganges

Witam! Z góry zaznaczę, że jestem mężczyzną. Drogie Panie, proszę was o radę/pomoc. Nie jestem w stanie zrozumieć zachowania mojej niestety już byłej dziewczyny. Nie jestem z nią od tygodnia. Zaznaczę,że bardzo ją kochałem. Byliśmy razem 4 miesiące, zerwałem, ponieważ ciągle strzelała fochy i się obrażała (taki stan trwał od miesiąca jak miedzy nami się psuło) obrażała się o pierdoły i ciągle robiła z siebie poszkodowaną. Ona też chciała zerwać, ale ją uprzedziłem, bo dowiedziałem się , że spotkała się z byłym . Powiedziałem, że od dłuższego czasu nic do niej nie czułem i odszedłem. Nie mam z nią kontaktu. Wszędzie mnie poblokowala. Z tego co mówiły mi jej przyjaciółki ona ma tak samo jak ja wylane i nic już ze mną nie chce. W tą sobotę spotkałem się z moją koleżanką i moja ex też przyszła z nią. Wg z nią nie rozmawiałem i ignorowałem ją, ona na początku tak samo się zachowywała, ale po czasie zaczęło się jej dziwne zachowanie, którego nie mogę zrozumieć. Zaczęła gadać jakimiś głupimi podtekstami odnośnie naszego związku. Była dla mnie chamska, albo wredna. Patrzyła się na mnie. Potem brała jakieś małe rzeczy i we mnie rzucała. Nie wiem jak takie zachowanie rozumieć. Ja jej nic nie odpowiadałem i nie reagowałem jak we mnie rzucała i tak się zachowywała. Nie rozumiem tego zachowania. W sumie samo to, że wyszła ze mną świadczy o tym, że wcale nie jest taka obojętna. Jak wy to odbieracie? Z góry dziękuję za pomoc. Co mam robić ? Zależy mi. Czy ona może się odezwać? Po jakim czasie może zacząć tęsknić? Po jakim czasie może napisać?

Gość Carycka
Ty, no bez jak! Juz pytales o to