Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy dać facetowi szanse

Polecane posty

Gość gość

Spotkałam się z facetem poznanych przez neta. Zaprosił mnie na kawę. Byli sympatycznie ale no cóż facet jskis wizualnie nie do końca przypadł mi do gustu. Tzn i tak jest duży plus ze nie odpycha mnie np z powodu próchnicy brudnych paznokci zaniedbania itp. Bo jest czysty i zadbany. A niestety często trafiłam na facetów z zaniedbanych uzębieniem brudnymi paznokciami itp. Itd. Facet wydaje się miły sympatyczny, podoba mi się jego sylwetka męskie dłonie. Wiem ze chce się spotkać kolejny raz i jeśli wyjdzie z taką propozycja to nie wiem czy się zgodzić czy dać sobie spokój. Z drugiej strony nie jestem już młoda wiec na zauroczenie od pierwszego wejrzenia nie mam co liczyć no mało który facet podoba mi się wizualnie oczywiście facet w zbliżonym wieku do mojego.

Gość gość
A jadłaś jego kupe?

Gość gość
Jadłam. Była gorzka i śmierdziała padliną ale jakoś sobie poradziłam i połknęłam wszystko.

Gość gość
Nic innego nie mogłam się spodziewać przecież to kafeteria

Gość prawi 114
nie zadawaj głupich pytań ..

Gość gość
Dlaczego uważasz że to głupie pytanie?

Gość gość
Chodzi mi o to ze czy jak go lepiej poznam spodoba mi się jego charakter to jest szansa ze go pokocham mimo tego że jego wygląd nie do końca mi odpowiada? Na świecie jest tyle brzydkich facetów a ja koszty mają żony i nie sądzę żeby to była miłość od 1 wejrzenia.

Gość gość
Jak nje masz szans na innego to bierz takiego

Gość gość
Czujesz pociąg, chemie ? Bo jak nie to szkoda czasu. Mylisz się, w starszym wieku też można zauroczyć się od pierwszego wejrzenia. Mówię to ja 34latka.

Gość gość
Jestem starsza od Ciebie . Czy czuje chemię? Po pierwszym spotkaniu ciężko stwierdzić bo raczej nigdy mi się nie zdarzyło zakochać od 1 wejrzenia. Coś mnie do niego ciągnie. Podoba mi się jego sylwetka (jest wysoki )podoba mi się jego brzmienie głosu męskie dłonie.

Gość gość
On robi bardzo ładne, kształtne kupy. Naprawdę spodobał mi się jego cudowny kał.

Gość gość
Puszcza też głośne aromatyczne bąki.

Gość gość
Jak nie masz nic sensownego do powiedzenia to się nie odzywaj podszywie.