Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pytanie do facetów?

Polecane posty

Gość gość

Mam pytanie do Panów. Mianowicie mimo iż niemam już 20 lat a ponad 30 często mnie zastanawia czemu panowie wyrywają kontakt cisza nie wytlumaczeniem??? Ladnie pięknie jedno spotkanie czy czasem 5 po spotkaniu pisze jeszcze dzień a później następuje cisza ??? To gra z waszej strony jak tak to jaka bo chyba w nia grać nie umiem ???. Czy może wam się nudzi znajomość? Tylko czemu po prostu nie podziekujecie za znajomość tylko chamskie nie odpisujecie bez wyjasnienia. I czy Pan ma 22 lata czy 40 te same zachowania . Proszę panowie odpowiedzieć albo panie które znają odp na to nurtujące mnie pytanie ???

Gość gość
Zrywają kontakt nie wyrywają tam wyzej błąd wystapil *

Gość gość
To samo co autorka można powiedzieć o dziewczynach.Moim zdaniem to tchórzostwo i brak szacunku do drugiej osoby!

Gość gość
Bo to tchórze są, teraz prawie każdy facet w ten sposób kończy znajomość. Złamasy

Gość gość
Najczęściej nie pisze długo bo mam milion innych spraw na głowie. Z********ac trzeba bo kasa sama nie przyjdzie. A tak to po prostu albo kobieta jest nudna i "niech się domyśli się" że nie ma na co liczyć.

Gość gość
czyli brak odpowiedzi czy checi utrzymania z nami konatktu przez was ...nno juz jasne

Gość szry
ojej, jakby jeszcze wszystkie kobiety tez tak nie robily, to by bylo jakies usprawiedliwienie dla wyzwisk. ale od tchorzy otrzymywac nazywanie tchorzami - to juz po prostu komedia:D autorko - jak powazne byly to znajomosci? jak dlugo trwaly? znajomosci czasami sie po prostu urywaja, cos sie moze w zyciu innych stac takiego, ze cala swoja uwage musza poswiecic na rozwiazanie jakiegos problemu. zdrowie, finanse, czasami jakas sytuacja prawna - bywa. byly jakies zobowiazania? jakies przysiegi, ze bedziecie utrzymywac kontakt az do smierci? moze za duzo oczekiwalas, dalo sie to wyczuc(chcialabys byc sama z kims ogarnietym jakas obsesja, ciagle wymagajacym uwagi i czasu? - to tylko przyklad) i sie woleli wycofac bez robienia wiekszych nadzieji, bez doprowadzania do sytuacji gdzie emocje zrobilyby wiecej zlego niz dobrego. nikogo nie usprawiedliwiam, jednak zycie pisze rozne scenariusze, nie wpadaj w rozpacz czy nienawisc, przynajmniej masz czas na poznawanie kogos nowego.

Gość gość
Taaa mówienie odważnie kobiecie że w dzień wygląda jak wiedźma, jest głupia czy śmierdzi to faktycznie kultura którą ona na pewno doceni i podziękuje :-D

Gość gość
22.12 to juz lepiej sie zmyc

Gość gość
Czemu kobieta ma się domyślać. Czemu nie stać was na napisanie. Miło było poznać Ale to nie to

Gość gość
To jest żenada panowie . Świadczy o was że jesteście dupakami i nieudacznikami skoro wpros nie umiecie powiedzieć dziękuję za znajomość to nie to

Gość gość
Jesteśmy łowcami .Odchodzimy gdy nam już się nudzicie i mamy kłopoty z erekcją przy was.Na kaffe jest mnóstwo łatwych do upolowania kobiet w każdym wieku.Niekiedy trzeba poświęcić więcej czasu,niekiedy mniej.Naiwnych jest tu cała masa i każda myśli ,że będzie tą jedyną , ale przy jednej dziurze to kot zdechnie ;)

Gość szry
pewnie z tego samego powodu co i facet ma sie domyslac, pewnie z tego samego powodu czemu kobiet nie stac na napisanie. zgodze sie, to jest dosyc zenujace. szczegolnie kiedy kobieta dokladnie to samo robi(a raczej NIE robi), ale oskarza sie tylko faceta. przynajmniej nie bede mial w przyszlosci zadnych wyrzutow sumienia nazywajac takie, ktore za znajomosc podziekowac nie potrafia p*****i i nieudaczniczkami:) raczej na swiecie... czemu sie ograniczac tylko do tego grajdolka??

Gość gość
Domyślanie was boli? Pomimo tego że same całe życie na nim się ślizgacie, wykorzystujecie do manipulacji facetami? ,,Sto razy ci mówiłam a jeżeli nie mówiłam to powinieneś się domyślić" ,,Nigdy tego nie mówiłam, wymyśliłeś to sobie" itp. :-D

Gość gość
Zrywa kontakt osoba znudzona albo niezainteresowana kontynuacją a jeśli się nie tłumaczy to dlatego że mówienie komuś." Mam cię dość" "jest niegrzeczne.

Gość gość
gość-dziś - nie trzeba od razu mówić "mam cię dość" ale wypada zakończyć to z klasą- po prostu się pożegnać i nie robić komuś nadziei. Wiem, że to trudne ale wierzcie mi- naprawdę da się. Wiem, bo sama to przerobiłam.

Gość gość
Masz rację ale są ludzie którzy tego nie potrafią. Ani z klasą ani na poziomie. Za trudne. Przynajmniej starają się nie zadawać bólu. To też się liczy.

Gość gość
skradł mą cnotę zawinął w koc i uszedl podstępnie podstępnie do innej ad hoc

Gość gość
gość dziś Masz rację ale są ludzie którzy tego nie potrafią. Ani z klasą ani na poziomie. Za trudne. Przynajmniej starają się nie zadawać bólu. To też się liczy. v Ale właśnie to opisane przez Ciebie odsunięcie się i "niezadawanie bólu" jest NAJWIĘKSZYM BÓLEM bo nigdy nie wiadomo "co było nie tak". Rozpamiętuje się to potem i analizuje przez wiele miesięcy i nigdy nie dojdzie się prawdy :P

Gość gość
ale tu sie chyba rozmawia o pewnego rodzaju transakcji która doszła do skutku.

Gość gość
gość-dziś - nie zrozumiałam tej wypowiedzi. O jaką "transakcję" chodzi?

Gość gość
o wymiane płynów ustrojowych

Gość gość
najczęsciej wystarczy je wymieniac do wyrównania cisnień. potem sie zaczynaja jakies dziwne kwestie

Gość gość
gość-dziś - no tak, DLA FACETÓW to takie "transakcje" polegają na "wymianie płynów ustrojowych". Typowe męskie podejście do sprawy... przepraszam (!)- "transakcji" :P

Gość gość
POsłuzyłbym się przykładem swoich doświadczeń aby uogólnic zasadę transakcji również na kobiety ale wole go wykorzystać jako dowód na niesłusznosc twojego uogólnienia

Gość gość
Bo tylko chamskie.zachowania.na was dzialaja. Jakby sie ladnie pozegnal to bys o nim zapomniala a tak ciagle o nim myslisz.

Gość gość
4.21- chętnie poznam problem "transakcji" z Twojego punktu widzenia. Podejrzewam, że jakieś przykre doświadczenia za tym stoją.

Gość gość
4.27- ze mną akurat postąpił inaczej. nie ma nic gorszego jak potraktować kobietę jako "koło zapasowe" :P

A może po prostu jest tak, że facet traktuje tę znajomość jako nic więcej niż właśnie znajomość. Sorry, ale nie wierzę, że codziennie kontaktujesz się ze wszystkimi ludźmi, których kiedykolwiek spotkałaś. Czy napisałaś do każdego „wybacz, ale to nie to”? A może właśnie facet miał się domyśleć, że wymagasz uwagi akurat od niego?