Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

śliczna Magdaleno Joanno jakie skarpetki dzisiaj założyłaś

Polecane posty

Gość gość

nylonowe czy bawełniane

Gość gość
Takie, z których moje pięty od chodzenia po kancelarii i budynku nie zrobidą sita:P

Gość gość
czyli bawełniane,bo z nylonowych pewnie robisz sita

Gość gość
Zapuszczone pięty ze wszystkiego robią sita, ale moje pięty bródne i zapuszczone lubisz:P z brudem wżartym w skórę:P w granatowych mokasynach:P

Gość gość
ale ktoś się chamsko podszywa

Gość gość
Mimikra, sprawdź w słowniku co to znaczy.

Gość gość
to ty Joanno podszywasz się czy ktoś inny

Gość gość
Jarek, nie robię sita z nylonowych skarpetek do szpilek :D Nie wierz w to, co wredny podszyw wypisuje bo są to bzdury wyssane z palca i wypisywane z zawiści aż mnie śmiech z tych jej pomysłów bierze :D To chyba Agnieszka się podszywa. Niech lepiej garów swoich pilnuje, przy których cały dzień się krząta :D Może to ona od stania przy garach cały dzień robi sito ze skarpetek, bo inaczej by o tym nie pisała :D Chyba że nie stoi przy garach tylko siedzi cały dzień na kafeterii, ale to też chyba dla Ciebie niezbyt dobrze....Chciałbyś taką utrzymywać? Ciężko będzie wyrobić finansowo na jej potrzeby, bo takiej kobiecie jedna wypłata na miesiąc nie wystarczy. Ale zależy co kto lubi. Może zostaniesz jej jeleniem, który będzie na te jej potrzeby pracował. Ale jeżeli tak lubisz, to napiszę Ci że ja też mogę skończyć z oszczędzaniem i umiem szybko wydawać pieniądze na siebie, więc nie jestem w niczym gorsza od niej :D :) ;) Aśka

Gość gość
O tak, jelenie są piękne, do takiej smukłej sarny jak ja pasuje idealnie. Lubię dobre gatunkowo rzeczy, taki atawizm;)

Gość gość
12:27 Sarny są płochliwe, więc Ty nie jesteś sarną. Ty jesteś bardziej jak rzep, który jak się przyczepi to odwalić się nie może :D Takie porównanie ;)