Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Słodycze

Polecane posty

Gość gość

Dziewczyny, jak skutecznie wyeliminować słodycze?? Przestałam pić napoje kolorowe gazowane, mogą dla mnie nie istnieć. Nie słodzę herbaty, kawy nie piję. Najdłużej wytrzymam bez słodyczy 2 tygodnie później rzucam się na wafelka jak wariatka. Chciałabym zrzucić 5 kg, tylko czy same słodycze to spowodują pewnie nie, ehh

Gość gość
Dodam, że mój mąż nie ułatwia mi życia :-) bo często je kupuje , sam lubi, ale on jest szczupły

Gość gość
A ja sobie nie odmawiam, bo właśnie się potem rzucam na nie jak dzika... codziennie jem coś słodkiego, tylko pilnuję żeby to nie była przekąska, tylko np. drugie śniadanie (jem pięć małych posiłków dziennie). To może być słodkie musli, lody, domowa drożdżówka, brownie, jeśli już coś sklepowego- to raczej właśnie wafelek typu princessa czy kinder bueno, coś lekkiego. Pilnuję porcji, tego żeby jeść warzywa, staram się nie smażyć, i jakoś powolutku kilogramy lecą. Nie dopuszczam do tego żebym była porządnie głodna bo efekt jest taki że zjadam potem zbyt dużą porcję. Nie mam niestety ani sił,ani czasu na zorganizowaną aktywność, jedynie staram się chodzić ile się da na piechotę zamiast np. podjechać tramwajem.

Gość gość świnka chrum chrum
gdy widzę słodycze to kwicze

Gość gość
Szczerze? Nie tyje się od cukru choc tak wszyscy gadają :/ Ja schudłam latem 6,5kg jedząc warzywa rano na małym talerzu ,w południe jadłam miseczkę lodów waniliowych a o 17.00 jadłam batony dwa albo trzy.Później nic nie jadłam już na noc.Nie jadłam żadnych węglowodanów typu makarony,kaszę,ryze,chleb, bułki itd.po trzech tygodniach miałam przeszło 6kg mniej.Warzywa rano jadłam na przemian z jajami,lub kurczakiem.Albo rano batony,a potem warzywa.To co ludziom gadają To same brednie.Są nawet diety lodowe z szejkow które się mrozu i są Z nich super lody-Słodkie !

Gość gość
Gość 20 24 a teraz zaczęłaś jeść chleb, makaron?jak zaczniesz to przytyjesz za kilka miesięcy będzie to samo.

Gość gość
I uważasz, że super że schudłaś odżywiając się batonami? Co z tego że schudłaś, jak organizmowi dostarczasz taki syf. Schudnięcie to nie wszystko, to co jemy wpływa na nasze zdrowie. Uważam, że wyeliminowanie cukru jest dobrym pomysłem - przede wszystkim nie ze wzgl. na sylwetkę, ale zdrowie właśnie!

Gość gość
20.24 No to niezłą dietę sobie zafundowałaś. Warzywa, lody i batony, nic dziwnego, że schudłaś.

Gość rhhf
Prezent dla faceta powinien być wybrany z zastanowieniem. Nie zawsze jest łatwo znaleźć coś, co spełni jego oczekiwania, dlatego czasem warto postawić na coś bardziej oryginalnego. https://www.harempower.pl/