Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zalamanazonaa

Mąż pisał na czacie z nastolatką jestem załamana

Polecane posty

Gość Zalamanazonaa

Cześć dziewczyny, pomóżcie bo nie wiem co zrobić :( wczoraj w nocy gdy spałam mój mąż siedział w innym pokoju, zastanawiałam się co może tam robić i gdy wyszedł do łazienki zapomniał wyłączyć stronę czatu. To co zobaczyłam było straszne. Pisał o seksie z jakąś 17 latka, wysyłali sobie zdjęcia, nawet nagie! Przyznał się, że ma żonę, a jej to w ogóle nie przeszkadzało! Aż mi niedobrze jak sobie pomyślę o tym, że umawiali się na spotkanie! Mężowi nic nie mówiłam co widziałam, ale mam ochotę go rozszarpac i te jego dziunie też :( mamy dwoje małych dzieci, a on romansu na boku szuka. Co byście zrobiły na moim miejscu?

Gość Zalamanazonaa
Przepraszam, że tak chaotycznie to napisałam ale mam takie nerwy że szok

Gość gość
Mnie już nic nie zdziwi. Ludzie potrafią się tak kryć. Na yt jest film pt.czy każdy mężczyzna to pedofil? Ciekawe zagadnienia są tam poruszane. Normalny mężczyzna nie patrzy na nastolatke jak na obiekt seksualny tym bardziej gdy ma sam dzieci(szczególnie córkę). Ja bym mu zrobiła awanturę w ogóle zrobiła jakieś zdj.tej rozmowy z czatu i tych zdjęć.

Gość gość
Cały wszechświat jest z tobą nie podawaj się Wałcz do ostatniej kropli wódki aby twa dusza była zaspokojona to wsadź sobie głęboko tampona .

Gość gość
Ano a czego sie spodziewalas wychodzac za chodzace gowno. Wiekszosc polaczkow taka wlasnie jest.

Gość Zalamanazonaa
Ale nigdy bym go nie podejrzewała o coś takiego... Przecież ta mała mogłaby być jego córką jakby nie patrzeć :( czuje się strasznie z tą myślą. Na co dzień kochający mąż i ojciec, a za plecami pisze o wyuzdanym seksie z jakąś malolata, nawet nie potrafię sobie wyobrazić tych rzeczy o których oni pisali, ze mną nigdy nie rozmawiał w ten sposób...

Gość Zalamanazonaa
Nie gadajcie że pedofil... Córki nie mamy. Poza tym ta gowniara ma 17 lat a nie 13. A na zdj wyglądała jakby miała 20+... Wstyd żeby zonatemu facetowi wysyłać takie zdjęcia jakie ona wysyłała... Mówię wam brak słów!

Gość gość
Ona może robić i wysyłać co chce bo jest wolna, to jej moralność upada ale ciebie to nie powinno interesować. Tylko twój mąż który tobie slubowal wierność. Bo już widzę że masz zapędy żeby go bronić a cała winę zwalić na te dziewczyne. Trzeba było zrobić zdjęcia tych rozmów i tego co sobie wysyłają. Zawsze miałabyś dowod jak coś.

Gość Zalamanazonaa
Byłam w takim szoku, że nawet do głowy mi nie przyszło żeby zdj robić... Nie bronie go bo on sam pierwszy do niej napisał. Ale to co tam znalazłam w tych rozmowach mnie totalnie rozwalilo... Pewnie dziś też z nią będzie pisał, bo jutro ma wolne... Mam zamiar przylapac skur...a na gorącym uczynku

Gość Zalamanazonaa
Najgorsze jest to, że ze mną nigdy nie robił takich rzeczy jakie proponował jej twierdząc, że ja nie lubię... A nigdy nawet nie próbowaliśmy! Ech jak on mógł mi to zrobić

Gość gość
Od razu widac ze to prowo.

Gość gość
Wiesz co ?? Takich ogierów jak twój jest na czacie pełno. Żonaci, żonami znudzeni i szukający przygód. Powiem ci że ja na twoim miejscu zastanowiłabym się z iloma już takimi zdzirami się spotkał. Z iloma z nich uprawiał sex?? Nie wierze że to są tylko niewinne rozmowy na czacie. Skoro on już wysyła nagie zdjęcia - TO ZOBACZ CO ONA MA W TEJ GŁOWIE?? A jeśli trafiłby na kogoż ze swojej miejscowości ?? Kogoś znajomego z rodziny? Jaki to wstyd, a on zero hamulca. Podejrzewam że on juz ma wiele na sumieniu.

Gość gość
Nie załamuj się tylko przeprowadź z nim rozmowę. Przygotuj sie do niej. Wez jakies tabletki uspokajajace - masz być spokojna i rzeczowa. . Po tej rozmowie okaze się dlaczego ten pan pobłądził.

Gość Zalamanazonaa
To nie jest prowo, jak się uda to wstawie wam screeny z następnych rozmów to się przekonacie... Chociaż wstyd mi jak cholera że z kimś takim się zwiazalam. Twierdził w rozmowie z nią że nigdy nie zdradził ale odkąd z nią pisze to ma na to ochotę..

Gość Zalamanazonaa
Nawet mi się z nim gadać nie chce... Wiem, że wyprze się wszystkiego, a tak przynajmniej będę miała jakiś dowód :(

Gość gość
okey to może złap go na tym czacie tylko że Ty masz dowody zdjęcia i rozmowy zrobisz mu awanturę , a On Tobie zrobi awanturę że go sprawdzasz i nie ufasz mu ...Wpadłam na ciekawy pomysł skoro wiesz czego pragnie Twój mąż w łóżku zaproponuj Mu to ciekawa jestem jego reakcji i miny :D:D:D -ja to poważnie piszę ja bym tak zrobiła i nie pozwól żeby jakaś gówniara wam związek zniszczyła bo wiesz faceci myślą często piórem a nie głową ....

Gość gość
Przesadzasz Sama czatuje a mam meza i dzieci. To tylko wirtualne pisanie, mało realne marzenia . Poza tym co w tym dziwnego, ze rozmawial z nastolatka? Po pierwsze to juz prawie mloda kobieta i chetna do rozmowy..... z kobietami straszymi nie jest latwo złapać kontakt ... Wrzuć na luz, pomysl ze masz glupiego męża i tyle. Swiat wirtualny kusi, wyzwala w nas rozne emocje , pozwala zachowac sie czy pomyslec inaczej niz w realu... ale tak naprawde to nic nie znaczy. Moze zastanow sie, czego m ezowi brakuje...i nie mowie o seksie. Ogolnie o realcjach miedzy Wami.

Gość gość
Boisz sie rozmowy z mężem? I co wszystko zamieciesz pod dywan?

Gość Zalamanazonaa
Do gościa z 12.47 - wybacz, ale jest chyba różnica między zwykłą rozmowa a testami typu "wy... am cię jak s...e" :( niestety ale większość rozmowy wyglądała w taki ohydny sposób

Gość gośćv hvjbk
Wspolczuje. Moj tez taki idealny narazie i wlasnie takiej sytuacji sie boje... Nic nie jest cudowne i klarowne. Peknie mi wtedy serce. A gnoja zabije! Otoz to, ciekawe kiedy mnie to czeka... Poki co nic na niego nie mam, a szperam wszedzie gdzie moge ale ponoc "Ci idealni to najwieksze skur(wy)syny" gdzies czytalam. Nie lam sie. Zalatw szmaciarza na cacy, tak perfidnie jak on Ciebie. Zlam mu serce.

Gość gość
Ja bym coś powiedziała. Zaczyna się tak a później co? Zamiast iść do żony do łóżka to będzie gadał z jakąś dziewczyną z liceum. A Ty miej trochę godności. Nie pozwalaj sobie tak. Twoje emocje są też ważne.

Gość Zalamanazonaa
Też nigdy nie sądziłam, że on byłby zdolny do czegoś takiego :( ten sposób w jaki z nią pisał... Ją krecilo to że jest żonaty :( gdybyście go znały w Realu to nigdy byście nie pomyślały, że on może taki być!

Gość Zalamanazonaa
Może jestem głupia, ale po danych które podała znalazłam ją na Facebooku. Chce do niej napisać i zagrozić, że jak nie odczepi się od mojego męża to napisze do jej rodziców i szkoły!! Może i to głupie, ale innego rozwiązania na tę chwilę nie widzę. A mężowi wszystko wygarne jak wróci oj już sobie z nim porozmawiam

Gość gość
Ja bym pierw rozmawiała z mężem jednak bo on tu jest winien. To on poszedł poszukać dziewczyny. Rozmawiaj z nim może idźcie na terapię dla par jeżeli widzisz take potrzebę.

Gość gość
skopiuj jej nagie foty i zagroź jej że jak się nie odczepi od twojego męża to wstawisz te zdjęcia i zdjęcia rozmów na fejsbuuku, wyślesz do jej rodziny i znajomych

Gość Zalamanazonaa
Do gościa z 14.33 to jest dobry pomysł. Tylko muszę znów go przylapac na pisaniu z nią ale tak, żeby nie wiedział o tym. Ja po prostu nie mogę na niego patrzeć po tym wszystkim. Cały czas mam w głowie te jego wulgarne słowa, zdjęcia jakie jej wysyłał!! :( najchętniej wyrzuciła bym go z domu już teraz ale mamy małe dzieci ale nie to jest najgorsze.. Najgorsze jest to że od jakiegoś czasu staramy się o trzecie dziecko :( teraz już odechciało mi się wszystkiego

Gość gość
A dlaczego chcecie pietnowac te dziewczyne???? Ona jest wolna i moze robic co chce i z kim chce. Ten koles to s*******n. Ja bym sie rozwiodla bez zastanowienia. Skoro robi takie rzeczy to na 100% rowniez zdradza w realnym zyciu.

Gość gość
14.56 no jest wolna ale to nie znaczy że nie ma swojego sumienia i rozumu. Chyba wie że pisze z zonatym i dzieciatym chlopem. Co innego jak by nie wiedziała. I jak widać jej to odpowiada a gdyby była porządna dziewczyna od razu by przerwała rozmowę.

Gość gość
Ale dodam oczywiscie ze on też nie jest niewiniatkiem. Autorko porozmawiaj z mężem a jej fotki skopiuj i napisz jej na czacie ze jesteś jego żona i wiesz o wszystkich rozmowach.