Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam wyyepane na  windykację

Na windykatorów mam od razu ostrą gadkę po której natychmiast się rozłączają

Polecane posty

Gość mam wyyepane na  windykację

Dzwoni jakiś przypał i chce ode mnie datę urodzenia a ja przerywam mu i mówię - Witam naiwniaka który kupił stary przedawniony dług i teraz ma nadzieję, że oddam mu kasę z procentami, hahaha. Ch*uja wam cokolwiek oddam, rozumiesz niedojepie? Możecie sobie wydzwaniać do mnie, słać pisma, straszyć sądami i komornikiem ale gufno wam to nie da. Dług jest przedawniony i zgodnie z prawem nie muszę go zwracać więc wypiertalać patafiany zajepane! Nigdy wam nie zapłacę nawet pół grosika więc daruj sobie straszenie pracownikiem terenowym. Po roku bezskutecznych prób dojdziecie do wniosku, że jednak nie uda wam się wyłudzić ode mnie kasy więc sprzedacie dług kolejnej naiwnej firmie windykacyjnej dokładnie tak jak poprzednia firma sprzedała dług wam. Zatem wypiertalaj patafianie! Po takim przywitaniu mój zaskoczony rozmówca rozłącza się bez słowa :D :D :D

Gość gość
Tylko nieudacznicy nie spłacają pozyczek

Gość gość
Nieudacznicy biorą pożyczki, a spłacają idioci.

Gość gość
skoro dzwonią to nie ejst przedawniony tylko tobie sie tak wydaje, także żebyś sie nie zdziwił, jakk posiadasz coś wiecej niz własne gacie to z pewnoscią kiedyś sobie odbiorą co im sie nalezy

Gość gość
A masz coś na tych dziadów od garnków i zdrowego odżywiania? Ciągle tłumaczę, że nie kupię, że nie chcę karnetu na spotkanie, że nie chcę też karnetu dla znajomego. Proszę, by usunęli mnie ze swojej bazy numerów, a oni i tak dzwonią.