Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ciąża

Polecane posty

Gość gość

Mam pytanie otóż 3 tygodnie temu kochałam się bez zabezpieczenia z chłopakiem , wyciągnął w porę lecz obawiam się czy nie jestem w ciąży.. Okres ogólnie mam nieregularny i kiedyś miałam problemy zdrowotne i tego okresu przez dłuższy czas nie miałam lecz to było chyba 3 lata temu , teraz mam 18 lat. Po stosunku pojawił sie mega obfity okres a w tym miesiącu już miałam czyli po raz drugi miałam okres tym razem bardzo obfity i nie wiem co mam o tym myśleć.. Od niedawna zaczęły mnie boleć plecy i boje sie że mogą to być obawy ciąży...

Gość gość
oczywiscie jak 99% tutaj powiesz ze sie boisz ale bys sie ucieszyla z dzidzi, a twoj chlopak najbardziej.Zrob sobie test a najlepiej udaj sie do gyna bo jeszcze nie czas na gratulacje, moglo sie nie udac

Gość gość
Nie ucieszylabym się bo mam dopiero 18 lat i boję sie tego , że mogłabym być w tej ciąży

Gość gość
To najlepszy wiek na dzieci.

Gość gość
Pytam poważnie bo nie wiem czy mam się czego obawiać?

Gość gość
W ciążę można zajsc zawsze. My jesteśmy płodne nawet w okresie. Swoją drogą nie chcesz dziecka a bzykasz się bez zabezpieczenia?

Gość gość
Tak wyszło po prostu , nie napisałam tutaj żeby mnie oceniano co robię tylko chciałam się czegoś dowiedzieć czy mam się obawiać czy nie