Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

Pobili go i grożą!

Polecane posty

Gość gość

2 tygodnie temu dwóch dilerow dzwoni do mojego chłopaka i mówią mu, że pilnie muszą sie spotkać/ to byli dawni wrogowie jednak myśleliśmy, że już nie napotkamy sie na nich\ i pewnego dnia się spotkali i mówią: alvo oddasz mi 400 zl za koper, który jarałeś, albo wyjaśnie Cie w inny sposób. Odrazu po tej akcji chcialam zadzwonić na policje, bo mój chłopak nie jaral nic a zwlaszcza nie od niego(ja mu zabraniam) ale on mówi ze nie ma takiej opcji! Kasy mu nie odda_i słusznie! Ale jak zadzwonilabym na Policje to by go już zabili tak mi powiedział.... Dziś znów sie spotkali i pobili go :( mial cała twarz opuchniętą(wyglądał jak by go szerszeń urządlił a nawet coś gorszego) bylam przerażona jak go zobaczyłam odrazu chciałam dzwonic na policje ale on mi zabrania... Dilerzy powiedzieli mu tak: ze ma jeszcze tydzien aby spłacić swój dług ale nie 400zl tylko 600zl bo przedłuża termin a jak nie odda im to z kosa wleca na niego i powiedzial ze zabije mu matke/w tedy wybuchlam smiechem jak to uslyszalam\ Kompletnie nie wiem co robić mój ukochny zabrania mi sie wtrącać ale ja nie moge patrzeć na to jak on żyje w niepewności/ ma plecy i niedługo pobiją tamtych dilerow\ jednak ja sie cholernje boje! Odczuwam lęk... Czuję sie jak w jakims filmie amerykańskim o gangsterach :( strasznie się boje..... (Nie toleruje przemocy!) Pomożecie co ja mogę zrobić? Jak mu pomóc? :(

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować