Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 3miel

jakie macie fantazje

Polecane posty

Gość 3miel

Takie wyuzdane o ktorych wstydzicie sie głośno mówić panie i panowie

Gość gość
jestem bardzo uległy i mam przedwczesny wytrysk. Chciałbym aby kobieta poniżyła mnie, pobiła, związała, zgwałciła, wyśmiała, że się tak szybko spuszczam a następnie na moich oczach miała seks z murzynem a na koniec odwiązała i wyrzuciła z pokoju hotelowego w samych slipkach

Gość gość
Lubię wirtualny seks jak facet wtedy mnie ostro zwyzywa i zeszmaci. To nie fantazja bo ją realizuję. I

Gość ow2
Mam sąsiadkę ma z 55 lat i jes urzedniczka chciałbym aby mnie przyłapała na masturbacji i za kare kazała sobie zrobić dobrze tak z lizaniem pupy super by było ja31lat ( w sali 1-10 ) dałbym 7

Gość gość
Chcialbym aby dwie kobiety mie zwiazaly i calego osikaly marze o tym lecz zona jest przeciwna

Gość gość
Ja bym chciał popatrzyć jak jakiś mężczyzna kocha się z moją żoną aż się W nią spuści. Najchętniej chciałbym żeby to zrobił dwa razy a ja bym sobie popatrzył.

Gość gość
Moge ja zerznac chcesz ?

Gość gość12313
Wybieliłem sobie anusa

Gość gość
Ja swoją spełnione ale wam opowiem. Zawsze chciałem żeby moja szwagierka zobaczyła mnie nago albo chociaż mojego penisa. Raz gdy nocowalismy i niej moja żona musiała wyjechać służbowo na 1dzień. Miałem jechać do domu ale żona zaproponowała żebym został i pomógł jej siostrze w gospodarstwie a następnego dnia przyjedzie po mnie bo mąż mojej szwagierka jest za granicą. Przystalem na to zresztą szwagierka też mówiła mojej żonie żebym został i jej pomógł ma duże gospodarstwo. Było lato gorąco ja w spodenkach a szwagierka też luźno ubrana. Wieczorem trochę wypilismy i zmęczenie swoje też zrobiło poszedłem się wykąpać. Usnąłem w wannie. Szwagierka myślała że poszedłem spać to weszła do łazienki i zaczęła się rozbierać chcąc też się wykąpać. Gdy stała nago pod prysznicem chyba kichnela i wtedy się przebudzilem. Widziala mnie całego jak Bóg mnie stworzył a gdy ja ja zobaczyłem to zmęczenie przeszło i mój mały nagle urósł. Do niczego nie doszło między nami ale widziala mojego penisa a ja ja. Nikomu o tym nie powiemy stwierdziliśmy ale od tego czasu często pokazujemy sobie się nago niby przypadkiem

Gość gość
Chciałbym wylizac cipke babci mojego kolegi. Jest leżąca osobą po udarze ale wszystko rozumie tylko nie mówi. Kiedyś będąc u kumpla jego babcia spala w pokoju w koszuli nocnej i ja wszedlem i podnioslem jej koszule i zobaczylem pierwszy raz na zywo stara cipke. Tylko dokonałem delikatnie i zrobiłem zdjęcie wtedy ale ostatnio zdjalem jej majtki i zabrałem. Często jestem sam u nich a ona jest na lekach i nic nie kojarzy już i chyba wylize jej cipke. Zadbana ma chociaż owlosiona ale zacząłem podglądać swoją babcię i pociągają mnie takie cipki.

Gość gość
Ostatnio moja teściowa 68lat siedziała w koszuli nocnej i tak usiadła ze widziałem jej zarosnieta dżunglę. Ona wie ze wszystko widziałem bo przylapala mnie jak się gapilem na jej owlosiona c**e i zobaczyła jak mi stanął. Byliśmy sami w domu i później gdy się ubierala to przyszła do mnie zebym pomógł jej zapiac stanik bo ja ręka boli i nie moze sięgnąć w samych majtkach a ja z fiutem na wierzchu a jej wychodziły włosy z pod majtek i te wielkie obwisle do pępka cycki. Chciałbym chociaż dotknąć moim fiutem jej cipki i zrobię to

Gość gość
Ja bym chciał uprawiać wirtualny seks z męzatką i poukładaną kobietą która tu bedzie dla mnie dzi.ką i szmatą

Gość gość
Żona na gloryhole robi z 10 lodów.

Gość gość
Kupić tego nowego civica co go reklamują w televizorze

Gość gość
Przep£ynońć altlantyk jachtem z fajna blądyną

Gość gość
Żeby polacy doszli do finałów

Gość gość
Może im sie uda i dojdom

Gość gość
Kupić domek nad adriatykiem

Gość gość
A moja fantazja jest, zeby sie przespac z dojrzala kobieta. Miedzy 30, a 45 rokiem. Cholernie mnie krecą mamuski.

Gość gość
Sadzwon na ogloszenia tam sa takie do koloru

Gość gość
Mieć 3 kobiety na raz i zabawa i wódka pijana ale nie za wiele żeby muc i żeby siły mieć oj takie trzy by mi podpasowały i w innym wieku każda jedna tak 18 druga z 35 a trzecia z 48 oj by gorąco było i radość i ochota do życia i wszystko

Gość gość
Żeby mi się dziewczyny przy stosunku autentycznie bezwolnie zsikała

Gość gość
a ja bym w*****ał pogodynki z eska.tv we wszystkie dziurki

Gość gość
Chciałbym zeby moja zone 29 lat posuwal jakis pan po 50 ce

Gość gość 12313
Wybieliłem sobie anusa

Gość gość
Spotkać w sklepi Jenifer i wziąć autograf

Gość gość
Moja fantazja to pozwolić wielu mężczyznom tryskać w moją cipkę jeden po drugim.