Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak zrobić laleczkę vo do

Polecane posty

Gość gość
Na początek musisz posiadać materiałową laleczke - najzwyklejszą szmacianą,ważne by była robiona samodzielnie.Postaraj sie by laleczka jak najbardziej przypominała daną osobę.Ważne posiadać zdjęcie tej osoby,najlepiej żeby ta fotografia ukazywała tą osobe w całości,ale może być również jedynie twarz.Zdjęcie przymocuj za pomocą szpilek na głowie laleczki ( zdjęcie nie jest konieczne,choć najlepiej jest gdy laleczka je posiada ).Do wykonania laleczki voodoo użyj różnych naturalnych materiałów ( np. płótna,słomy,drewna,włosia).Możesz obwiązać szyje lalki voodoo czarną nitką.Najważniejszym elementem są jednam składniki pochodzące bezpośrednio od ofiary ( lub osoby,której chce sie pomóc ),np.jej obcięte włosy,paznokcie,części garderoby,chusteczka do nosa,spinka do włosów a nawet ślina.Tych "osobistych" elementów używa się do wypchania laleczki.Wszystkich tych detali używa się w celu nadania odpowiednich, jednostkowych wibracji przedmiotowi mającemu symbolizować ofiare.Niektóre elementy ubioru itp.osobiste rzeczy danej osoby mogą również znajdować sie na zewnątrz ciała laleczki.Na końcu weż zwykłą lub najlepiej święconą wode,weż ją na palce i wymów znacząc na czole lalki : " Ja Ciebie Chrzczę < tu imie i nazwisko celu > ".Tam gdzie wbijesz gwóżdż czy szpilke dana osoba będzie odczuwać ból.Główne partie ciała laleczki to : czaszka,serce,ręce,brzuch,kolana,stawy ramion.Odprawiając ten rytuał i za każdym razem gdy np. wbijasz igłe w lalke musisz być skoncentrowana tylko na tej osobie.Reszta co zrobisz z tą laleczką zależy tylko od ciebie.Powinnaś wiedzieć jednak,że odprawiając ten rytuał i tworząc laleczke voodoo sprzeciwiasz sie Bogu,to nie jest tylko po prostu taka zabawa tylko poważna sprawa,więc lepiej zastanów sie nad tym.Uroki mogą wrócić z większą siłą.

Gość gość
musisz zrobić piękną dużą qpę i powbijać w nią zapałki

Gość gość
20:26 skad tyle wiesz na ten temat? coś mozesz opowiedziec więcej? podac przykłady działania i mocy takich czynności?

Gość gość
Interesuję się mistycyzmem i czarną magią. Zaklęcia, uroki itp mają tyle mocy ile sam w nie złożysz. Im więcej wiary i skupienia tym lepsze i dłuższe efekty. Pamiętaj, jeżeli interesujesz się diabłem to on interesuje się Tobą :)

Gość gość
Nie trzeba robić lalki.wystarczy się skupić

Gość gość
skupić to się można podczas oddawania stolca

Gość apello
Skupcie się lepiej by się czegoś nauczyć czy coś, bo z takiej pseumocy używanej przeciwko innym to nic nie wyjdzie. :D

Gość gość
Interesuję się mistycyzmem i czarną magią. Zaklęcia, uroki itp mają tyle mocy ile sam w nie złożysz. Im więcej wiary i skupienia tym lepsze i dłuższe efekty. Pamiętaj, jeżeli interesujesz się diabłem to on interesuje się Tobą hhhh rozumiem że wnioskujesz tak na własnym przykładzie? Ja nigdy nie próbowałam takich rzeczy chociaż nieraz miałam na to ochotę odpłacic się w ten sposób tym którzy mnie skrzywdzili. Jednak zawsze rozsądek wygrywa i pomimo krzywd nie maszczę się. To jednak nie jest dobre bo mnie niszczy psychicznie. Wolałabym wiedziec że kogoś spotkała kara za to co mi zrobił

Gość gość
Tego czego się "nauczyłem" nie używam przeciw innym osobą gdyż to jest droga bez powrotu. Bez odpowiedniej świadomości zrobił bym więcej krzywdy sobie niż komuś. Nie mamy swej pierwotnej mocy by robić takie rzeczy aczkolwiek mam w tym pewne doświadczenie.

Gość gość
Zemsta należy do Boga.

Gość gość
to szatan wystawia rachunek i to nawiecznosc dla osoby parajacej sie magia ,nalezy Ona juz do niego bo wyparla się Boga robiąc te rzeczy

Gość apello
Nie masz żadnego dowodu na swoją moc.

Gość gość
Bóg już dawno stracił swoje wpływy, jest słaby, dlatego my też jesteśmy słabi, podatni na opętania...

Gość apello
Co więcej powinni być podobni ludzie do Ciebie, którzy by nie mieli skrupułów i oferowali swoją moc i mieli by z tego ogromny hajs. Większość Polaków by zapłaciło za kłody pod nogami bliźniego swego. A takich bogatych ludzi z mocą nie ma, wniosek - to zwykły kit jak wróż Maciej.

Gość gość
Bóg daje olbrzymie możliwości jego wiernym dzieciom, one z nich nie korzystają, diabeł daje czary, jakieś lalki swoim, które czynią zło. Słuchaj Boga, ufaj Jego wiernym dzieciom a wygrasz życie i wieczność.

Gość gość
Niestety to nie kit xd po co mi hajs skoro go mam? Nie oddam swojej całej wiedzy nikomu, komu nie zaufam bo każdy czyn, który robimy może obrócić się przeciw nam. Wszystko odbywa się w odpowiednich warunkach, hierarchii

Gość gość
Każdy znany mistyk zmarł lub zniknął w dziwnych okolicznościach. Poszedłem o krok naprzód, jestem nieznanym mistykiem, początkującym zresztą.

Gość gość
21.05 "słaby Bóg" - piękny przykład oksymoronu;).Bóg nie po to dał człowiekowi wolną wolę, by go przymuszać do Dobra, swoją drogę życiową wyznaczasz swoimi kolejnymi decyzjami, niektóre z nich otwierają ciebie na wpływy Złego, czego ukoronowaniem jest świadome wejście do kręgu Zła czy nieoczekiwanym opętaniem. Modlitwa i post w połączeniu z pokorą i Miłość Boża chronią nas przed Złym i jego ludźmi.

Gość gość
Bóg daje olbrzymie możliwości jego wiernym dzieciom, one z nich nie korzystają, diabeł daje czary, jakieś lalki swoim, które czynią zło. Słuchaj Boga, ufaj Jego wiernym dzieciom a wygrasz życie i wieczność.

Gość gość
podaj nazwiska tych znanych mistyków lub opowiedz o nich coś więcej

Gość gość
Lalki masz w sex shop

Gość gość
Odwieczna walka dobra ze złem. Ja pisze o tym a oni mi tu wciskają nieśmiertelne Boże hasła, Hahahaha, strzeżcie się szatana, albowiem siła jego niewyczerpana i z głębi dusz zbierana. Bóg wymaga oddania, nie dając nic w zamian. Szatan znów daję nieograniczoną wiedzę i moc, aczkolwiek zapłata jest surowa.

Gość gość
Bóg w zamian daje nieograniczoną moc, z której Jego dzieci nie korzystają bez potrzeby i najważniejsze daje - wieczność z Nim, dobrą i szczęśliwą. Tylko głupiec wybierze Szatana, opętany pychą i pożądaniem władzy i kasy, na deser dostanie wieczność z niewyobrażalnym cierpieniem i samotnością.

Gość gość
Nie pamiętam już nazwisk, zawsze mieli jakieś pokręcone xd Anton lavey czy jakoś tak jest założycielem i najwyższym kapłanem kościoła szatana. Był obrzydliwie wpływowym człowiekiem. W latach 90 zapraszali go to tv a on opowiadał tam, że od 10 lat zmienia Przemysł muzyczny. Mówił, że rok 1990 jest początkiem nowej ery... ery podziału, nienawiści. Ludzie podzielą się na grupy, skinhead, punk, itp będą ze sobą walczyć, stało się tak jak opowiadał będzie coraz więcej jego wyznawców, poprzez symbolike robi ludzią w głowach papkę przez tv. Celem szatana jest dzielić, upokorzyć, zniszczyć.

Gość gość
Wybierz Boga, z Nim wszystko jest łatwe, przejrzyste i proste.

Gość gość
Piszesz to tak jakby Bóg pomógł osiągnąć sukces, dodał pewności siebie i zagwarantował stałą pracę.

Gość gość
Bóg dał mi to wszystko a nawet więcej, nie wiem nawet czym na to zasłużyłam, ale nic darmo, nienawiść jawnych wyznawców Złego i zakłamanych innych. Ale dał też siłę, by przez to przejść i swoją pomoc, bym ciągłęboko żyłam w dobrym nastroju i pogodzie ducha.

Gość gość
Ja siłę musiałem znaleźć w sobie sam, by przebrnąć przez przeciwności, nie jestem wyznawcą złego ani dobrego, jestem po środku tego, ucząc się, obserwując. Poznaję swoją duszę, staram się ją wyzwalać.