Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co myslicie o takim komentarzu? zlosliwy?

Polecane posty

Gość gość

Jesli ktos powiedzial o mnie w zartach, ze : " ty to jestes taka nasza smerfetka", a taka inna dziewczyna skomentowala " ale ona ma sweter w kolorze pomaranczowym, a nie niebieskim, do smerfetki to jej daleko"- ta osoba mam wrazenie ,ze niezbyt mnie lubi tak poza tym...

Gość gość
Jesteś przewrażliwiona.

Gość gość
Jesteś lesbijką? Szmata ryje pod Tobą zwyczajnie, chcesz żeby wszyscy Cię lubili? :-D

Gość gość
nie lesbijka, ale jakos mi sie troche przykro zrobilo... czy jestem przewrazliwiona faktycznie?

Gość gość
poklikaj w myszke to ci przejdzie

Gość gość
ktoś sobię beke robi jesteś brzydka pewnie

Gość gość
Poczekaj na porównanie do wiedźmy Honoraty :-P

Gość gość
prawie wszystkie są wredne fałszywe uśmieszki ,miłe jak interes i korzyści,olej,jesli złośliwosc to mała i byle by poćwierkać

Gość gość
Wlasnie , ze nie jestem brzydka bo podobam sie facetom... Ale ona mi tak dosrala, chociaz ona ogolnie nie pirrwszy raz ma takie docinki na rozny temat do mnie

Gość gość
zreszta ona jest chyba pierwsza osoba w zyciu,ktora mi powiedziala cos podobnego :O w sensie odnosnie wygladu, jakos mi sie to nie zdazylo wczesniej. wrecz slysze glownie od facetow, ze jestem ladna. Ale ona w ogole to mnie chyba nie lubi i moze mi chciala dosrac... tzn.moze nie okazuje mi tego wrost, ze mnie nie lubi, ale ma tego typu docinki i tez nie zauwazylam zeby byla do mnie jakas szczegolnie mila. Moze teraz napiszecie, ze co sie mam nia przejmować, ale ja to biore do siebie jakos...

Gość gość
Z wiekiem cI przejdzie. 2 wyjscie: zmien znajomych

Gość gość
Kup sobie tube na slodycze,niedlugo pojdziesz do pierwszej klasy

Gość gość
Ona nie jest moja jakas super kolezanka, ale pozostali znajomi sa ok, tylko ona taka jest, negatywnie nastawiona choc jej nic nie zrobilam... Albo ma takie dorywki ciagle. Np. bylam przeziebiona i pozniej ona kichala, zazartowalam ze mam nadzieje, ze jej nie zarazilam,a ona powiedziala, ze jak ona jest chora to z domu nie wychodzi i nikogo nie zaraza. Niby nie mowi mi wprost, ze mnie nie lubi i czasem sie nawet usmiechnie, ale czesto sa takie dosrywki do mnie, moze powinna mi to zwisac, ale jakies to przykre troche

Gość gość
To zwykła babska zawiść, rywalizacja, nic nie poradzisz, to Twój naturalny wróg :-D

Gość gość
23:15- a serio uważasz, ze to ze jest mi przykro z tego powodu to problem dla dzieciakow? Ja jakos przezywam brak akceptacji z czyjejs strony, moze nie jest to moj najwiekszy problem bo mam powazniejsze, ale tak was chcialam zapytac o zdanie bo bylo mi przykro

Gość gość
W kazdym towarzystie zanjdzie sie taka osoba. Za kilka lat przejdzie Ci. Nie ma ani jednej osoby na swiecie, ktora by wszyscy lubili wiec nie musisz sie przejmowac.