Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Masaż z koleżanka

Polecane posty

Gość gość

Nie wiem co o tym sądzic...może ktoś z was miał podobnie i mógłby się wypowidziec... Jestem heteroseksualną kobietą, od jakiegoś czasu nie mam faceta, jestem trochę wyposzczona, ale jest ok, radze sobie. Kilka dni temu robiłam masaż pleców koleżance, tylko koleżance i tylko masaż pleców w dużej mierze w ogóle przez bluzke. Nic nie czułam, wszystko było ok, a gdy poszłam do toalety zauważyłam, że jestem baaardzo "mokra". Ktoś wie o co chodzi? O kontakt z drugim człowiekiem? Z jego skórą? Bo w tym co robiłyśmy nie było nic seksualnego.... A poza tym myślicie, że jej po takim masażu też mogło zrobić się mokro....? Stara jestem, a ciągle sama siebie zaskakuje.....

Gość gość
nie ma nic lepszego jak dwie babki w wyrku mmm

Gość gość
O kur/wa, to wy do toalety musicie chodzić sprawdzać czy jesteście podjarane? To potwierdza tezę że baby myślą dopami :-D

Gość gość
No właśnie tego nie rozumiem....bo nie czułam sie podniecona....ale moje ciało pokazywało coś innego...

Gość gość
"Ktoś wie o co chodzi? O kontakt z drugim człowiekiem? Z jego skórą?" taak ja się podniecałam czasami w głupich sytuacjach tylko z tego powodu, że jakaś tam bliskość i kontakt czy zachowanie podobne do seksu (np. koleżanka mówi mi, żebym spróbowała winogrona czy coś i mi włożyła do ust, a ja sobie wyobraziłam, że uczestniczę w jakiejś orgii rzymskiej gdzie się najpierw częstujemy owocami itd. a potem się bzykamy).

Gość gość
No to się uśmiałam :D skoro nie czułas podniecenia to: Może miałaś dni płodne wtedy też jest mokro. Może się spocilas, tak tak tam też się można spocic ,:) Może jakichś uplawow doststalas Jak jesteś kobietą to powinnaś wiedzieć że mokro nie zawsze oznacza podniecenie. Chyba że jesteś facetem, który ma fantazję ;)