Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pedagogikaresocjalizacyjna czy zarządzanie zasobami ludzkimi??

Polecane posty

Gość gość

Studiuję pedagogikę, zastanawiam się jaką specjalizację wybrać - Zarządzanie zasobami ludzkim czy Resocjalizacja. Dodam, że i tak nie będę pracować w tym zawodzie a potrzebuję tylko papier. Był ktoś z Was na jednej z tych specjalizacji i może się podzielić???

Gość gość
zależy czy chcesz sprzedawać organy czy opiekować sie nosicielami

Gość gość
proszę czytać ze zrozumieniem

Gość gość
tak zrozumiałem to co przeczytałem w zarządzaniu zasobami ludzkimi chodzi o obniżenie o upiertalanie pensji i wciskanie nadgodzin groxbba zwolnienia a w resocjalizacji chodzi o kształtowanie zasobów ludzkich pod tym kątem

Gość gość
nie wiem kto może w ogóle poważnie myśleć o współpracy z ludźmi po kierunkach o takiej nazwie. zasoby ludzkie to nie ludzie. to samo ci którzy są rzekomo zdesocjalizowani. chyba tlko jakichś popiertolonych socjopatów ciągnie w takie rejony bo nauczyć sie tam czegoś co ma związek z wykorzystywaniem ludzkiego potencjału dla wspólnych korzyści nie sposób

Gość gość
jak dla mnie to powinni resocjalizować kolesi którzy nauczaqją o "zasobach ludzkich"

Gość gość
studiowałam jedno i drugie... skończyłam ped. reso licencjatem a zzl mgr, ciekawsze tematy na reso ::) fajne oraktyki :)

Gość gość
przecież to jest obłęd. jak ktos kto traktuje ludzi jak zasób (mozna go kupic sprzedac wykorzystać w dowolny sposób) może mówic o resocjalizacji. chyba że o swojej to rozumiem

Gość gość
"studiowałam jedno i drugie" xxx i serio nie widziałaś że na jednym kieunku ucza cie tego za co ludzi trafiaja na resocjalizacje?

Gość gość
dobra spadam bo sie zara zdenerwuje.

Gość gość
jak dla mnie to was wszystkich powinni zastrzelic