Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kobiecykarol89

Co sądzicie o facetach którzy nie pracują

Polecane posty

bo wolą "żyć" i zajmować się "muzyką"? :P ja twierdzę że to lenie patentowane, skoro nawet przez lenistwo nie potrafili ukończyć szkoły a tłumaczą to sobie psychicznym nie stanem emocjonalnym :D

Gość gość
a zarabiają na tej muzyce? jeśli nie i kase biorą od mamusi to faktycznie lenie:o

Gość gość
Ja pracuję i zajmuje się muzyką jednocześnie, czy to czyni mnie lepszym od jednego i drugiego? Nie. Tak samo jak nie jest gorszy ten który nie pracuje w corpo a ma inny sposób na życie :) Bez sensu temat, chyba Ci czegoś w życiu brakuje autorze :)

Gość gość
Że chyba są utrzymankami kobiet bo inaczej skąd kasa

Gość gość
hooj z babami, ja tam wole gitare

Gość bzdąkam se
ja gram bo lubie a nie aby na tym zarabiać

Gość gość
Ja mam 2 prace, dodatkowo nagrywam ze znajomymi kawałki, czasem jakiś koncercik w pubie, nie biore za to kasy, po koncercie mamy w klubie open bar i to wystarczy, śpiewam bo lubię, robię to w ramach hobby :)

Gość gość
Kobiecykarol od kiedy tu jestes ?

Gość gość
Wiadomo że chodzi o filipa. Znasz go nie od dziś, było miedzy wami przesłodko a nagle taka odmiana?

Gość gość
Jeżeli ktoś nie pracuje i gra coś, nie zarabiając na tym to jest na utrzymaniu rodziców. Dopiero uczy się grać by w przyszłości coś z tego mieć. A teraz spadam bo na 2 adrenalina leci :)

Gość gość
Nie wiem dlaczego inni schodzą z tematu, czytając powyższe odpowiedzi ma sie wrażenie ze piszą to samo, czyli wlasciwie odpisuje jedna osoba.

Gość gość
23:57 jak masz taką schize to wez leki

Gość gość
no właśnie pisze o tobie trollu

Gość gość
Myślę że Filip to len,pozer,materialistamało bo orgazmu nie dostaje jak się chwali co to on nie posiada,samozwańczy grajej bo tego nie bardzo da słuchać chyba że w ramach badań naukowych:o totalny narcyz,nie przyjmujący krytyki z pokora lecz z fochem , nugus jakich mało a wszystko tłumaczy stylem bycia :o życząc innym by mniej pracowali , szkoda tylko że to inni pracują na takich próżniakow :o

Gość gość
gość dziś Fotki wrzuca do sieci, ale chyba swoje sądząc po nagraniach z yt. Skoro udostepnia wizerunke publicznie to jest osoba publiczną. Mozna dojsc kto to i czym faktycznie w zyciu sie zajmuje, ze ma takie nastawienie i jeszcze bezczelnie sie chwali ze on nie musi pracowac, bo robią to za niego inny. Wg mnie to cwaniak, powinien ktos sie nim zająć na powaznie i sprawdzic kim jest ten dzieciak.

Gość gość
Babcia go utrzymuje a nie wy

Gość prawi 114
to zalezy czy sa szczęsliwi .. Jeden czlowiek lubi pracować , a inny gardzi pracą uważa za 8 godzin w robocie to strata czasu Wszystko zalezy od punktu widzenia to jest z jak z alkoholem .. Kto chce ten pije , a inny nie lubi ..

ja lubię spać do której chce, bo to podstawa dobrego samopoczucia. A w pracy są tepi ludzie, ile ja razy w fabryce sobie myslalem: Co ja tu robie, przeciez to chore ci ludzie nic nie umieja nie maja zadnych perspektyw a ja mam wykształcone rączki, bo od małego gram na perkusji, spi3rdalam stąd 🖐️. Wolę mieszkać pod mostem lub na cmentarzu niż prowadzic zywot jak wy 🖐️. Tepi egoisci co zarabiaja pieniadze a nic nie mają, bo wiecznie mało, a ja chociaż nie pracuje a pomogłem tylu bezdomnym, że byście się wstydzili, biedaki 🖐️

Gość gość
Tysiące kobiet siedzi na czyimś karku nawet na niczym nie grając i w tym wypadku nie ma problemu.

Gość gość
Żałosny jesteś Filipku :o

Gość gość
A nie odczuwasz wstydu że faceta utrzymuj***abcia?

Gość gość
A pieniądze na jedzenie ubrania chemie kosmetyki i opłaty masz skąd??