Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

moj 11 letni syn chyba jest nienormalny napiszcie co o tym sadzicie

Polecane posty

Gość gość

powiem na wstepie ze urodzil sie zdrowy , normalny i rosl prawidlowo , chodzil do zlobka i przedszkola , jest smialy rozgadany , ma kolegow i kolezanki tylko jest jedno ale i to mnie meczy od jakiegos czasu wszystko gasi , chodzi o swiatlo w domu i sprzet . Kiedys jak gasil po sobie swiatlo w lazience czy w pokoju jak wychodzil to bylo to dla mnie normalne , myslalam ze to dobrze ze taki swiadomy ale teraz to sie nasililo , gasi wszystko np syn idzie spac a ja jeszcze siedze i albo ogladam tv albo pracuje , on gasi kazda lampke w domu zanim pojdzie do pokoju , ostatnio sie wkurzylm i wydarlam na niego zeby mi tutaj ciemnicy nie robil bo ja jeszcze siedze! sama pogasze jak bede szla spac a dzisiaj przegiol , odeszlam od komputera zrobic sobie kanapke a on wychodzac do szkoly zdazyl wylaczyc mi komputer:O

Gość gość
i do tej pory nie zapytałas dlaczego to robi?

Gość gość
za długie skróć do jednego słowa albo 🖐️

Gość gość
No do psychiatryka z nim

Gość gość
A i zastanawia mnie co znaczy "przegiol", ktoś ma jakiś pomysł? :)

Gość gość
nie wiesz co to znaczy przeginac w potocznej mowie , hmmmmm moze mlodzi ludzie dzisiaj juz tak nie mowia ?

Gość gość
dzieki za odpowiedzi , odwiedze inne NORMALNE forum

Gość gość
Nie jest nienormalny na pewno. Albo ma jakies natrectwo, albo, co rownie prawdopodobne, ma nadwrazliwosc sensoryczna na swiatlo i nie moze go zniesc. Jedno i drugie do zalatwienia prosta terapia.

Gość gość
Jest takie słowo przeginać, owszem. Ale... Nie przegiol, tylko przegiął jak już. A do tematu wracając - albo nerwica natrectw, albo tak silnie przejął się planetą matką i dba o środowisko, dość chorobliwie

Gość gość
A tak w ogole to zapytaj go, o co kaman.Moze na lekcji mieli o ekologii i oszczedzaniu pradu i glupio sobie wzial do serca?

Gość gość
Proszę sprawdzić jego pamięć poprzednich wcieleń. Coś musi być na rzeczy. Może w poprzednim życiu zginął w pożarze np domu, przez nie wyłączenie jakiegoś wadliwego urządzenia?

Gość gość
Ej, a jak sie sprawdza pamiec poprzednich wcielen?

Gość Lujozo z przedmiescia
Proponuje terapie dwudziesto sekundową wypedzenia demona zlosliwosci znana juz od czasow starozytnosci i stosowaną do dzisiaj wsrod normalnych rodzin ktorzy nie poszli za trędem debilizmu bezstresowego wychowania- potrzebne do tego zabiegu są: a)-pas skorzany b)-siła Przezucic gnojaka przez kolano i natluc mu ile wlezie. Po tym zabiegu wraz z łzami,beczeniem i zanoszeniem sie od placzu oraz gilami z nosa zle moce czy tzw.Demon Gnojakóe XXI wieku opusci cialo. Tylko uwaga!bywa przebiegly i jak bacznie sie naszej pociesze nie przygladamy to zdaza sie ze powraca! Wtedy nalezy terapie powtorzyc z tym ze z wiekszą siłą i dosadnoscią. Po zabiegu nalezy wbic gwoździa w futryne drzwi w miejscu gdzie pociecha przebywa najczesciej i na wspimnianym gwoździu zawiesic tzw.odganiacz demona gnojarza (chodzi o ten pas skorzany) d***** temu demon gnojarz zastanowi sie sto razy nim po raz kolejny zaatakuje nasze niewnne kochane istotki

Gość gość
Zamiast zapytac dziecka o co chodzi, To piszesz ze jest nienormalny

Gość Lujozo z przedmiescia
Gosc 14:10. No bo jest czlowieku nienormalny!!! Opetal go demon gnojarz lub demon fanaberii, trzeba to wypedzic razami pasem na gola du pe i finito!

Gość gość
Mnie też się wydaje, ze to depresja natręctw.

Gość gość
Pytalam sie go wczoraj ( nie przesiaduje na kafe zbyt czesto ) zadna depresja , chlopak jest wesoly , lubi chodzic do szkoly a w domy nigdy nie ma kwasow i awantor , zyje z mezem bardzo dobrze. Powiedzial ze palenie wszystkich lamp w domu i sprzetu to marnotrawstwo energii i pieniedzy :o Powiedzialam mu zeby sie nie martwil o pieniadze a jesienia i zima nie lubie siedziec w ciemnosciach Zobaczymy czy mu przejdzie

Gość gość
Nakręctwa. Ja miałam podobnie z tym, że ja zamykając wszystkie drzwi. Miałam obsesję na punkcie otwartych drzwi. Terapia, leki (miałam 19 lat). Teraz jest ok. Ale czasem łapię się na tym, że wchodząc gdziekolwiek najchętniej pozsmykalabym wszystkie drzwi :)

Gość gość
uppssss...ja też zamykam drzwi...

Gość gość
No niby tak, tylko jak wchodzisz do budynku, np urzędu też zamykasz wszystkie drzwi? Bo ja tak miałam. W urzędach, szkołach, domach innych ludzi. Jest różnica czy jej nie widzisz?

Gość gość
NERWICA NATRĘCTW a nie żadna "depresja" czy "nakręctwa" :O Z kim Wyście się na łby pozamieniały? Może go jeszcze "wykaczycie"? Autorko - idź do Poradni Psychologiczno-Pedagogicznej i tyle, albo do psychiatry dziecięcego jeśli nie lubisz poradni. Szybka diagnoza i szybkie leczenie pomogą i nie będzie potem z nim większych problemów. Chyba, ze uważasz, ze kafeterianki są mądrzejsze i im powierzasz zdrowie swojego syna...

Gość gość
W poradni nie ma kompetentnych osób, wiem z autopsji. Radziłbym wizytę u psychiatry dziecięcego. Pozdrawiam i życzę powodzenia

Gość gość
autorka powiedziala juz ze chlopak oszczdza:) wiec nie wysylajcie go odrazu do psychiatry

Gość gość
Skoro nic mu nie jest to mu na siłę psychiatra nic nie wciśnie ;) Ale no skoro Aśka z kafe pisze, że wszystko spoko to musi mieć rację, co nie? :D

Gość gość
18:20 masz rację nerwica natręctw. Nie wiem skąd mi się wzięła ta depresja. Ja mam od dłuższego czasu p*****lca na punkcie zakręcona butli z gazem w domu i tez swiruję z wykaczanie urządzeń elektrycznych. Robię to zawsze na noc i gdy wychodzę domu. Też nieraz się cofalam autem bo nie pamiętałam czy zakluczyłam dom. W/k/u/r/w/i/a mnie to już ma maksa bo kiedyś byłam normalna a teraz wciąż mam cykora ze wylecę w powietrze lub zrobi się zwarcie i spłonie dom.

Gość gość
A mój mąż i syn kurna, nigdy przenigdy nie gaszą świateł. Jedne geny. Wiecznie klapa od kibla podniesiona i światło zostawione. To ja nie wiem co lepsze.