Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy biseksualizm jest powszechny wśród Polek? Tak jak u brytyjek i hiszpanek?

Polecane posty

Gość gość

Czy polki preferują tylko dostawać z prącia w twarz od mizoginów męskich?

Gość Teppic No1
Odpowiedź na to pytanie dadzą ci wyliczenia statystyczne, nie zdanie kafeteriowców. Ja mogę po własnym doświadczeniu napisać tylko, że moja kobieta jest bi i że ja facezbok.pl sporo dziewczyn określa się jako bi.

Gość gość
Osobiście jestem bi, ale nie wydaje mi się, że to jest powszechne. Na pewno nie jest tak, że co druga czy trzecia spotkana na ulicy kobieta jest biseksualna. Chyba media i telewizja wykreowały sobie taki obraz żerując na fantazjach, że każda kobieta jest trochę lesbijką. Zycie to nie jest serial Lword.

Gość gość
Również jestem bieksualna ale żyję z mężczyzną. Jeszcze sporo wody musi upłynąć aby Polki nie bały się ujawniać ze swoją orientacją i potrafiły mówić o tym wprost.

Gość gość
Lew Starowicz piszę, że kobiety z natury są bardziej skore to bycia BI i to duży odsetek. W dzisiejszym świecie mamy też "taki klimat", bo moda jest na to i przyzwolenie społeczne coraz większe.

Gość gość
Faceci tak samo a potem tłumacza sobie ze w więzieniu czy wojsku tylko ''cwelili'' cwela I gardzą ''pedałami''

Gość gość
tak ale polki boja sie prawdy o sobie, boją sie kościoła i zboczenców w spódnicach w tychże świątyniach belzebuba

Gość gość
nie, nie jest powszechny, jestem hetero i nie wyobrażam sobie seksu z kobietą, wydaje mi się to wręcz obrzydliwe

Gość gość
"Lew Starowicz piszę, że kobiety z natury są bardziej skore to bycia BI i to duży odsetek." x To jest chęć sprawienia facetowi przyjemności, a nie pociąg do kobiet.

Gość gość
facetowi sprawić przyjemność można w inny sposób, kobieta hetero nie poświęci się tak dla faceta, innym słowem niezła wymówka

Gość gość
nie ma czegos takiego jak hetero i homo baba ktora upiera sie ze jest tzw ''hetero'' to zwykłe krówsko rozpłodowe o IQ pochwy

Gość gość
ta wypowiedź świadczy o tobie / tak trudno ci zrozumieć że są prawdziwe kobiety?

Gość gość
gość dziś Feminazi zawsze czujne ;)

Gość gość
"facetowi sprawić przyjemność można w inny sposób, kobieta hetero nie poświęci się tak dla faceta, innym słowem niezła wymówka " x nie zgodzę się, facet będzie tak długo naciskał, że ona się zgodzi dla świętego spokoju. a kobiety np. te modelki co arabowie na nich srali - jak widać mogą się poświęcić. :D

Gość gość
niektóre dla kasy zrobią wszystko

Gość gość
To powiedzcie jeszcze czy to prawda że psiary robią to z psami?

Gość gość
ty wyzej, debilizm pelna klawiatura, moze jeszcze pozamykaj wszystkich weterynarzy za krypto-zoofilie...

Gość gość
Bzdury . Nie wyobrazam sobie z kobieta . Obrzydza mnie to , choc nie mam nic do innych kobiet z takimi preferencjami . Nie obchodzi mnie co robia .

Gość gość
"gość dziś nie, nie jest powszechny, jestem hetero i nie wyobrażam sobie seksu z kobietą, wydaje mi się to wręcz obrzydliwe" X Mysle tak samo . Nie ma takiej opcji i nikt mi nie wmowi ze jest inaczej .

Gość gość
Ja też jestem kobietą bi, a nawet bardziej w stronę homo, bo obrzydza mnie myśl o seksie z mężczyzną.

Gość gość
Skad sie to bierze ? Dziwne . Takie roznice .

Gość gość
Sama jesten Bi i tak miałam od dziecka. Dla mnie miłość to miłość i tyle. Chociaż rodzice jak by się dowiedzieli to by mnie z domu wyrzucili. Wracając do pytania... W mojej klasie są 4 dziewczyny bi razem ze mną i dwaj chłopcy

Gość gość
Rypiecie się każda/y z każdą/ym, gorzej niż zwierzęta? :-D

Gość gość
Autorka jest jak murzyni ktorzy wszedzie w swoim nieudacznictwie dostrzegaja rasizm. Ona wszedzie widzi "mizoginow" lewactwo to stan umyslu a raczej antyumyslu.

Gość gość
Większość kobiet jest bi, bardzo dużo ma doświadczenie z dzieciństwa z kuzynka, wspólny dotyk itd ale jak dorasta życie w katolandzie wypacza mózg i zaczyna się wstydzić że miała takie doświadczenie, to jest złe.

Gość gość
Nie nazwał bym tego pełnym bisexualna, raczej podnieca je zabawa z inną kobietą jako urozmaicenie sexu z mężczyznami. Gdyby były naprawdę bi były by gotowe na związek z obiema płciami.

Gość gość
katolicyzm wypacza każdego i robi wariata z człowieka, to szkodliwa sekta, jehowici jeszcze gorsi

Gość gość
Biseksualizm to przecież nie tylko pociąg seksualny ale też emocjonalny. Zakochanie w drugiej kobiecie ma inny wymiar niż uczucie do mężczyzny.

Gość gość
Ja właśnie tak mam - pociągają mnie kobiety ale emocjonalnie, zakochałam się kiedyś w dwóch koleżankach, w szkole i na studiach, moje zupełne przeciwieństwa nawet się nie lubiłyśmy za bardzo,takie platoniczne zauroczenia, seks mnei jakos z dziewczyną nie pociąga, z facetem zreszta też, nie jest to dla mnie najważniejsze

Gość gość
Ha ha! Lewactwo pociska pierdy że hetero jest wypaczeniem a lesby to nowoczesność... to chyba zamiast trzeciej światowej :-D ...na taki grunt rzucą nachodźców co mają po kilkanaście dzieci i Europa pójdzie się yebać od środka