Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kafeteryjny wyrok śmierci na Wrozbelle juz zapadł on już jest trupem

Polecane posty

Gość gość

Będzie kolejna stypa kafeteryjnej napinaczki :D

Gość gość
Sama na siebie bata ukręciła kretynka i spotka ją za to dotkliwa kara :)

Gość gość
Wróżko czy możemy na Ciebie liczyć? Czy zajmiesz się w końcu tym psycholskim stalkerem hejterem z katowic? mam nadzieje ze nie jesteś tylko kolejną szczekaczką która się puszy że zrobi z nim porządek a potem zwieje gdzie pieprz rośnie

Gość gość
Kara? Bocikiem po pupie? Kara ciebie frajerze czeka z twoją głąbicą od wysyłnia zdjęć swojej waginy tobie, debilowi którego raptem 6miesięcy zna i wie o nim tyle ile jej powiedział, czyli praktycznie nic:P domyśa się wielu ale woli w to nie wierzyć bo jej nie zechce i będzie musiala nocami plakac w piduszkę:P

Gość gość
niech zdycha ta suka chuj mnie to obchodzi

Gość gość
wróżka chyba już spieprzyła gdzie pieprz rośnie... no ale można się było tego spodziewac

Gość gość
21.59 a kto będzie tobie prawdę mówił o twoich zachłannych dziwadłach i o tobie? Zginiesz frajerze:P

Słuchaj to że nie spamuje na prawo i na lewo nie oznacza że że strachu spieprzyłem. Zajmij się lepiej dziećmi! Jakiego wstrętnego ojca mają te dzieci, który nawet się nimi nie zajmuje, tylko woli siedziec na kafeterii, a żona? Co żona porabia skoro Ty całymi dniami siedzisz i spamujesz tutaj?! Masz jakieś życie? Jakiekolwiek, pracujesz, czy szlachta nie pracuje? To kto pracuje? Żona? Wstydzilbys się

Kato tylko zrobiłeś mi nadzieje na twoją demaskacje i przez Ciebie zmarnowałam kilka godzin. Prośba - zamknij mordke i nie gwiazdorz ;)