Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Na miejscu WROZBELLI miałbym obrzydzenie do siebie gdybym był TRANSSEKSUALNY

Polecane posty

Mało tego, bez gróźb i tak masz Wiele wiele za uszami, tym bardziej, że to nie byłam tylko ja. Wiele masz wrogów tutaj, na własne życzenie, przez swoją głupotę kolego.

Gość gość
ty tepa kóórwo to nie jest groźba karalna zajepana oślico wyobraź sobie

Gość gość
wrogów to ty masz na kafe tylu, że tu nie będziesz już miła łatwego żywota, bo oprócz mnie inni tez cię tu tyrają, także życze ci powodzenia :D

Owszem jest, każda groźba jest karalna w dodatku z użyciem przekleństwa . Dwa przewinienia w jednym no ładnie. I to jeszcze często się zdarza. Jeszcze lepiej. :V

Gość gość
43 cynik ja i kilku gości cię tu regularnie jedzie, a to dopiero początek, bo ja ci tu przyszłości nie wróżę. Wylecisz z kafe na zbity pysk, ale najpierw sie tobą pobawimy :D

Gość gość
z resztą twoich wrogów będzie systematycznie przybywało, do momentu aż sama zorientujesz się, ze jesteś jak ten Syzyf biedna istoto

gość dziś to będzie dla mnie przyjemność nie widzieć Twojej mordy tym bardziej Twoich odsmazanych niczym kotlety na oleju postów.

Ahhhhhh mamo boje się noooo :D wiesz jaka jest moja broń na Ciebie? Ignorowanie Cie, to najbardziej Cię w****i ;)

Gość gość
z twoim trollingiem, z dnia na dzień wrogów ci przybywa. Na obecną chwilę nie cieszysz się tu sympatią kafeterian na prawdę tego nie zauważyłaś ??? a będzie coraz gorzej...

Gość gość
Nie pochlebiaj sobie głąbie, hejtuje szczęśliwego od lat z marnym skutkiem, hejty zmienią prawdę tobie? Menda waginoza zmądrzeje przez to? Sporządnieje? Ludzie zaczną ją szanować? Ciebie przestaną uważać za frajera ze się z nią zadajesz?

Gość gość
nie dasz rady mnie ignorować, bo wiem gdzie jest twój czuły punkt i zawsze cię sprowokuje do odpisanaia posta ty brudna ściero!!!!!!

Gość gość
kretynka założy temat i zaraj dostaje po majtach, a myśli, że ją tu ktos lubi hhahahaha

Gość gość
22.53 faktycznie porażka - nie cieszy się sympati a kafeterian:P

Gość gość
za dużo ściera się napina i ściąga tu na siebie za duo uwagi, to zostanie ukrócone a ona będzie tu dotkliwie skarcona

Gość gość
ja piedziele, nie wiem czy bardziej płakać nad losem tego biednego sfrustrowanego hejtera psychola grzesia z katowic, czy też tej idiotki wróżbelli która z taką pasją dyskutuje z tą patologią i widać że jest to jej najważniejsze aktualnie zajęcie w życiu. Niby taka mądra, taka pani z klasą, a zachowuje się gorzej od tego patologa z katowic. Nie wiem kto z nich jest żałośniejszy i jeszzcze wróżka w co drugim poście się żegna a wyjść z tematu od godziny nie potrafi, chyba jednak ona jest bardziej przegrana, człowiek z klasą i przede wszystkim rozumem nie wdawałby się w tak niskich lotów pyskówki z patologicznym grzesiem, człowiek rozumny by w ogóle z kimś takim nie dyskutował

Gość gość
gdzie spiertalasz ??? no dawaj taka bylas mądra, to dawaj teraz!!!!!!

Gość gość
Powinna wysłać zdjęcie waginy mu, wtedy dopiero zasłużyłaby na miano kobiety z klasa.

Gość gość
Ja też się przyglądam i twierdzę, że takich wojenek już tu było kilka przynajmniej za mojej pamięci, a kopać się z psycholem nie warto, bo jest za mocny. Już jej pisałam, że ma go olac, ale ona jest mądrzejsza.

Gość gość
taa mądrzejsza:o ona jest o wiele głupsza od tego grzesia a przede wszystkim żałośniejsza, bo to że kotarba to debil z patologii to wszyscy wiedzą, ale zeby się zniżać do jego poziomu? cały dzień tylko o nim napiertalać i sie jeszcze tym rajcować? to już trzeba mieć nierówno pod sufitem, a słucha się go jak dobrze wytresowana sooka, co grzesiu pierdnie to ona wszystko robi, lata za nim jak totalna idiotka, miałem ją przez długi czas za naprawdę fajną dziewczynę ale myliłem się i to bardzo, to zwykły rynsztok, do grzesia pasuje idealnie, powinni ich razem zamknąć w jednej sali z gumowymi ścianami

Gość gość
nie ona jest głupai, tak samo jak jej poprzedniczki

Nie ja po prostu chciałam go zmieść jego własna bronią- czyli sądem.. już skończyłam, macie mnie z głowy.

Gość gość
kałzia kici kici dawaj dalej!

Gość gość
taa skonczylas, już to 10 razy widziałem, a potem dalej za nim latałaś jak głupia i od jutra od rana znowu będziesz za nim latać i mieć mokre gacie bo przecież dyskusje z grzesiem są takie podniecające... ona już żyć bez tego psychola nie potrafi

gość dziś miło mi to słyszeć.. ja zawsze powtarzałam nie dam sobie w kaszę nadmuchać i o swoje będę walczyć.

Gość gość
nie rób mi tego, napięłas się dzisiaj to dawaj zobaczymy kto jest mocniejszy ty zajepan ściero!!!!!!!