Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Na miejscu WROZBELLI miałbym obrzydzenie do siebie gdybym był TRANSSEKSUALNY

Polecane posty

Gość gość

Dążyłbym do tego, żeby zmienic płeć, a jeśli to by mi sie nie udało wolałbym umrzeć, bo po co wtedy żyć, będąc śmieciem ludzkim ??

Kato, nudzisz mnie, zmień płytę, czy naprawdę nie jesteś w stanie nic innego wymyślić tylko powtarzac się w kółko. Idee spać do zobaczenia w prokuraturze kolego, tak jak mówiłeś :D

Gość gość
ciekawe czy ono zdaje sobie w ogóle sprawę z tego, że jest gorsza/y niż inni ludzie, jak myslicie ??

Gość gość
co już uciekasz ty transseksualny śmieciu ? dawaj dalej!!!!!!!!! zostaniesz tu rozpiertolona na szczepy ty szmato!!!!!!!!!!

Gość gość
przykro mi ale to nie moja fota i nie jestem kotarba

No ja wiem i tak po prostu się unosisz? W sumie, nie interesuje mnie to, wazne, że mogłam się pośmiać :D

Gość gość
wypiertalaj opdadzie ! popatrz się w lustro na swoje genitalia i może wtedy wyszczerz kły ze śmiechu, bo jestes odpadem :D

Gość gość
tylko nie uciekaj mi nigdzie transie, bo mam ochotę cię tu dzisiaj lekko styrać tak na dobry poczatek :D

Gość gość
miałas sciero problem to dawaj teraz!!!!!!!!!

Mimo to Kato masz z******te poczucie humoru, tzw czarny humor :D ale czasami powinieneś zmienić płytę bo to już się robi nuuudne jak flaki z olejem.

Gość gość
na chóój się durnowato pytasz ?? ja ci nie popuszcze powiedziałem ci pożałujesz tego słono, że sie do mnie dziś napięłaś!!!!!!!!!!! popełniłaś powazny błąd który po czasie zrozumiesz! Twoje posty beda zgłoszone na policję to ci gwarantuje na 100%

Gość gość
obecnie jesteś moim największym wrogiem, którego zniszcze i zetre w prosz na kafe. Zobaczysz, że ze mną nie wygrasz

Gość gość
gdzie spiertoliłaś ty tchórzliwa kóórwo , co tak szybko wymiękasz ??? dawaj dalej!!!!!!!

gość dziś kolego, mam pytanie, wiesz czy nie wiesz, że Ciebie także sprawdza? Skoro już byłeś na komendzie to powinieneś wiedzieć heee? : D moje posty są w 100% niewinne. Proszę bardzo :D

Panie kolego Kato Pato nie napinaj się tak bo Ci żyłka pęknie :D Ależ Ty bajki piszesz, byłeś czy nie kiedykolwiek na policji? :D

Gość gość
Mam się czuć wyróżniona? Bo jestem TWOIM największym wrogiem? Nie pochlebiaj sobie frajerze:P Ustaw się w kolejkę i pokornie czekaj na swoją kolej:P Lepiej mieć znanego wroga niż ukrytego pod płaszczykiem życzliwości jak twoją głąbicę.

Gość gość
Transseksualizm to nic złego. Choroba polegająca na niezgodności płci psychicznej z płcią fizyczną spowodowana zaburzeniami horomonalnymi u matki w czasie ciąży. Każdego mogło to spotkać.

Nie pamiętasz już jak chciałam Ci pomóc, jak Cię broniłam by dali Ci spokój, pokazać Ci te tematy? A Ty mnie wysmiales i mało tego obraziles? Czy Ty w ogóle wiesz co wygadujesz? Mnie chcesz zastraszyć? :D

Gość gość
I nie obrażaj chorych ludzi szmato (transów) bo sam jesteś ścierwo robiąc tak.

Gość gość
co ty powiesz niewinne ? :D blądzisz dziecko, sama nie wiesz co piszesz a, czy ja jestem winny ? piertole to mi juz wszystko zwisa, mam wyjepane na to do więzienia nie pójdę a na grzywne mnie stac. Jedno jest pewne, każdy kolejny dzień na kafe od dzisiaj bedzie jeszcze gorszy dla ciebie niż ten

Z tym, że moja transgenicznosc jest wymyślona, jego zaburzenia psychiczne już nie. Kto tu jest poszkodowany Kato?

Gość gość
jak bym chciał cię zastraszyć to bym to napisał, ja cię tu po prostu zwyczajknie zgnoje i zajade, tu juz swobodnie pisać nie będziesz i ja ci to przyrzekam!!!!!!!!!

Gość gość
twoje swobodne pisanie w dniu dzisiejszym się skończyło!! od dzisiaj będzie straszliwie tu gnojona, jak ci sie żyje z tą świadomością ??

Kato tym razem, nie będzie to zwykła grzywna, gwarantuje Ci to. Z mojego doświadczenia i wiedzy, jesteśostu niepoczytalna osoba. Wątpię żeby policja brała Cię za osobę normalna. Twoje teksty tutaj o tym świadczą. Nawet na komendzie nie będziesz w stanie zagrać. Oni mają od tego swoich psychologow i psychiatrów.

Gość gość
gróźb się nie doszukasz więc daruj sobie :)

gość dziś daj mi spokoj, Kato, nie mam zamiaru z Tobą dyskutować. Jesteś dla mnie skończony. I błagam Cię jeszcze raz nie strasz mnie, bo ja się Ciebie w ogóle nie boje.

gość dziś cytat. Będziesz tu gnojona i sponiewierana i coś tam jeszcze. To nie jest groźba? Czytać po polsku i rozumować nie potrafisz?