Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przyszły Staff

O Ty

Polecane posty

Gość przyszły Staff

Ułożyłem sobie wierszyk krótki: X O Ty, co serce masz z kamienia i zimą wionie od Twych ócz rozpal w mym sercu głód łaknienia miłością stop w swoim sercu lód X O Ty, którą kochał bym nad życie popadał w zachwycie stop wreszcie ten lód spraw ten cud! X Wierszyk poleci jak zwykle do szuflady, ale ćwiczę pisanie. Podoba się Wam?

Gość gość szaarriikkkk
Kiedy milosc w sercu stopami podeptana...dobra jest szkocka z lodem od rana...do rany przyloz lod,poczujesz wtedy chlod...jej oczu serca

Gość przyszły Staff
szarik -0 szkoda zdrowia na szkocką i lód, wszak nie był z niej żaden cud :/ widzę kolego, żeś też poeta ;) X Nowy wierszyk X Byłaś ale utyłaś jadłaś zawsze za trzech Nawet nocą chodziłaś do lodówki po krem w łóżku byłaś za ciężka więc leżałaś jak pal Już nie kocham Cię przebacz innych wspomnień mi żal.

Gość przyszły Staff
Kolejny: X Na jesienną pluchę i na dni suche Na zimową zawieję na beznadzieję Na słoneczną pogodę na wiosny urodę Na lata żar z nieba jednego mi trzeba: miłości, ech miłości mi trzeba.

Gość gość
10:43 - zawsze mówię, że żarcie jest dla ludzi ale trzeba mieć umiar, a facet - koszmar!

Gość przyszły Staff
Obrzydliwy facet. Grunt to nie stracić panowania nad żarciem. Nie lubię osobiście tego dziadka. Obleśny. X Moja kobieta jest jak kwiat delikatna, dla mojej kobiety rzucę marynarkę w kąt i pójdę wypić drinka a jej minka zrzednie w dni powszednie i niepowszednie dla mojej kobiety rety!

Gość gość
Miłością jesteś moją miłością alergiczną toksyczną żałosną Kiedy patrzę na Ciebie to nie jestem w niebie Moje serce w pół drogi złamane ale ja wyleczę tą zabójczą ranę X

Gość przyszły Staff
Cieszy, że nas więcej :) X O poranku jesteś jak zdechła wiewiórka włosy- szał Chopina i cera grabarza z paszczy zatęchły papieros ulatuje w przestrzeń opary alkoholu wypitego w nocy zabijają insekty w całym mym domostwie rozmazany tusz i makijaż tapla się w pościeli i na Twojej twarzy a mnie się marzy uciec jak najprędzej i nigdy nie wrócić by nie słuchać bełkotu z suchych ust Twoich... X Może nie wszystko gramotnie, ale taka miałem refleksję na dzisiaj :)

Gość przyszły Staff
Czekam na Cię moja duszko kiedy mnie odwiedzisz? Może przyjdziesz dzisiaj jeszcze? Może po spowiedzi? Czekam na Cię me serduszko Czekam nieustannie rozścieliłem nawet łóżko całkiem nienagannie ;)

Gość gość
ciebie nigdy ! dorosnij pajacu w co ty sie bawisz w milosc ?!

Gość gość
Kiedy do ciebie dotrze ze nie jestesmy sobie pisani !

Gość gość
Juz dawno temu to zrozumialam nie wyszlo nam byc razem do tanga trzeba dwojga a ty sie bawiles w konskie zaloty

Gość gość
A kiedy do ciebie dotrze że ten twój tego nie czyta i ma cię od dawna w d***e.

Gość przyszły Staff
Codziennie niezmiennie w pośpiechu zdarzeń marzę bo Ty przecież jesteś daleko a ja tu lecz wszystko się może zdarzyć

Gość przyszły Staff
Kobieto z 12:04, 12:10, 12:14 oraz 12:17 - nie do Ciebie moje wiersze. One są jedynie dla mnie. Ćwiczę się w pisaniu wierszy. Jeśli drażni Cię czytanie, nie wchodź, stwórz własny topik i tam pisz, co chcesz. Nie zapraszam.

Gość przyszły Staff
To tyczy także kobiety z 12:22.

Gość gość
12;22 chce przerycia dziurek psi poeto

Gość przyszły Staff
12:32 tobie też dziękuję. Trudno, jak widzę o kulturę na tym forum. Przykre to. Wolicie wulgaryzmy, to je sobie piszcie, ale nie wchodźcie tu. Nie zapraszam. Jak pisałem wcześniej, ten topick służy WYŁĄCZNIE MNIE.

Gość gość szarriikkk
Glowa do gory , niech oraja same swoje dziury...z koguta nie zrobisz kur...y...

Gość gość
o przyszły Staffie że też Ci się tak chce:P ja tam nie potrafie:D

Gość gość
Co prawda mnie nie zapraszałeś ale muszę to napisać. Nie widzę niczego złego w próbach pisania przez Ciebie wierszy. Dobrze, że poświęcasz temu czas. Lepsze to niż całodzienne chlanie, ciup/cianie lub branie. Jednak z uwagi na niewygody bo to w końcu forum i ludzie mają prawo pisać swoje opinie, zastanów się nad pisaniem na papierze, a nie tu. Nie podoba mi się także na tym forum wiele osób( kobiet i mężczyzn), którzy używają wulgarnych zwrotów, wstawiają wulgarne video, żeby zwrócić na siebie uwagę. To forum traci wiele przez takich ludzi. Szkoda, że nie da się odciąć tej patologii. Byłoby super aby można było blokować na zawsze takie osoby bo one nie dość, że nie mają nic mądrego do napisania, to jeszcze są prawdopodobnie chore psychicznie. Pozdrawiam i proszę przemyśl moje uwagi. 🖐️

Gość przyszły Staff
13:14 - dziękuję za tę wypowiedź. :) Zdaję sobie sprawę na co się naraziłem niektórym osobom, jednak nie zrezygnuję z pisania tutaj jeszcze. 13:12 - hehe, ano chce mi się pisać bo to rozwija, a jak nie potrafisz, to nie pchaj się na afisz :)

Gość przyszły Staff
Kiedy jutro się obudzę może moją głowę czymś ostudzę :D Jakimś zmyślnym wersem albo słowem bo wypada dbać o wygląd i o głowę Może jutro kiedy się obudzę w swoich wierszach już się nie natrudzę słowa same się ułożą się w wersy Może kto spróbuje? Kto pierwszy? :P

Gość gość
fajny ten ostatni wierszyk

Gość gość
Mnie się podoba to popadanie w zachwycie.. :O Niesamowicie!

Gość ginalolka
Przeczytałam cały top, i fajny z ciebie..chłop. :D Masz jakąś pasję i to się liczy. Nie łam się tylko twórz. Wypowiedzi innych niech cię nie zniechęcają. Trzymam kciuki za powodzenie. Może za parę lat będziesz tym wymarzonym Staffem :D 🖐️

Gość gość
Taki zem zakochany i zazdrosny ze nie daje juz rady