Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PiaskowaRoza24

Problem z narzeczonym doradzcie proszę

Polecane posty

Gość PiaskowaRoza24

Witam. Mam 24 lata...po 6 latach dopiero 6 problem z narzeczonym. Nie wiem co się stało. .cały czas siedzi u mamy albo gra albo zamiast do znajomych woli iść na imieniny do cioci gdzie siedzą sami starsi. .Nigdzie ze mną już nie wychodzi cała moja rozrywka to praca i dom. Cieszę się z mojej pracy jestem kosmetyczka Ale rozumiecie chciałabym się rozerwac. .seks też już nie jest taki jak był on stal się taki delikatny ,kiedy Ja się rozgrzewam on już dochodzi. ..Tylko pracuje przychodzi gra i do mamy i taty i tak w kółko. .Nie wiem już rozmawialam z nim o tym na spokojnie ze brakuje mi jego naszych wypadow spontanicznych wspaniałego seksu długiego albo po parę razy dziennie. .a on kochanie przesadzasz nic się nie zmieniło. Najgorsze jest to że głupia się zgodzilam żeby mieszkać kolo jego rodziców oni mieszkają nad nami. .to domatorzy siedzą non stop w domu gdyby nie praca to cały Boży dzień w domu by siedzieli. Strasznie. Ale nie obchodzą mnie oni. Tak mi przykro wewnętrznie. ..smutno na prawdę ryczec mi się chce. Jeszcze zrozumiała bym jak bym nie dbala o siebie czy coś. .ale na prawdę jestem zadbaną kobietą mam dużo adoratorow i męskich wzrokow na sobie ale nie chce ich chce mojego mężczyzny. ..pomóżcie mi proszę. Doradzcie coś ..

Gość gość
Może po prostu trzeba kochana się wyprowadzić z dala od rodziców moja mama zawsze powtarzała z dala od rodziców z.dala od tesciow bo facet jak za długo z mamusia jest to taka pipka się robi zastanów się.nad.tym chyba ze on nie będzie.chciał to znaczy że.nie potrafi pompowiny odciac

Gość PiaskowaRoza24
tez już o tym myślałam. .....wtedy faktycznie okaże się czy potrafi odciąć pempowine

Gość gość
Kobietooo z kim ty żyjesz? ??? Może po prostu musi się inny zakrecic dawać kwiaty i wtedy przejze na oczy co za chlop od razu ucieklabym od takiego typa!

Gość alannekk
Ten TYP tak ma. :D

Gość gość
Witaj Piaskowa Różo. Jestem mężczyzną troszeczkę już przeszedłem w życiu. Odnoszę wrażenie jak to czytam że obwiniasz się . Faktycznie Twój narzeczony ma problem ze sobą. Porozmawiaj z nim o wyprowadzcce zobaczysz jak się zachowa . Jeśli będzie pajacowac zostaw go. Szkoda wtedy Twoich młodych lat i młodego ciała. Pozdrawiam Piaskowa Różo i życzę powodzenia!