Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zakupy za 500 plus

Polecane posty

Gość gość

na co żeście wydały dzisiaj 500+, bo ja sobie zrobiłam paznokcie, byłam u fryzjera a w wieczór mamy mieć imprezę, kupiła wódkę, piwo itp. żywność na imprezę.

Gość gość
Kupiłam dzieciom nowe materace do łóżek bo stare już były w kiepskim stanie.

Gość gość
Kupilam sobie stolik kawowy. firankę, krzesełko, stolik i dywan do pokoju dzieci. Jesteśmy po przeprowadzce w trakcie urządzania się.

Gość gość
A ja buty i kurtki na sezon jesienno- zimowy. Oprócz tego wpłaciłam zaliczki - 50 zł na wycieczkę kilkudniową i 300 zł na składkę pierwszokomunijną. Muszę jeszcze kupić książki na Mikołaja (nie dajemy dzieciom zabawek).

Gość gość
ja się zastanawiam jaką mentalność ma debil który zakłada taki temat , k***a skoro masz tyle na głowie to masz jeszcze czas na to żeby napisać tu kolejne prowo żeby tu wysrać kolejną g****oburze p******y sukonie Aż tak cię boli to pincet szmato .

Gość gość
autorko nie mierz wszystkich własną miarą to , że należysz do marginesu w skali Polski szacuję się takie kobiety jak ty na 1-2 % w skali ogółu to uwierz nie wszystkie są takie jak ty :-) są też normalne , ale plebs nie wie o tym :-( i to smutne dobrze że masz chociaż to pincet to się pocieszysz troszku :-)

Gość gość
Jeszcze nic ale w poniedzialek mam zamiar kupic dziecku i sobie kurtki na zime