Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NAMYSŁÓW Opolsk wojew

W Opolu nie ma ani jednego Starbucksa więc piłem kilka razy "kawę" ze Starbucksa

Polecane posty

Ale we Wrocławiu kilka razy piłem "kawę" ze Starbucksa dlatego że w Opolu nie ma Starbucksa czemu każdy się tak zachwyca tym starbucksem? Przecież to jest zwykła sieciówka jak McDonald's który w przeciwieństwie do Starbucksa jest w Opolu w trzech miejscach czym tak się zachwycać to nawet kawą nie jest, ja w starbucksie we Wrocławiu byłem może z 4 razy i ani to nie przypomina kawy ani nie smakuje jak kawa i w dodatku mimo że dosypałem dużo cukru i wymieszałem dalej była gorzka

Gość gość
o, podszyw kałbuca :D

W Opolu nie ma Starbucksa ale są 3 kawiarnie Costa Coffee która jest największym konkurentem Starbucksa tam w Opolu w Costa Coffee płaciłem więcej niż za "kawę" w starbucksie we Wrocławiu i Costa ma gorsze szczyny niż starbucks fuj we Wrocławiu jest chyba z 10 albo więcej kawiarni Costa coffee a w Opolu tylko 3 Costa coffee i ani jednego Starbucksa nie ma w Opolu

Nie jestem Kałbuc tylko Kołbuc Idi-oto wbij sobie to do łba PS nie jestem podszywem nie wierzysz że piłem "kawę" ze Starbucksa to wejdź sobie na YouTube na mój kanał "Mateusz Kołbuc" i znajdź sobie filmik jak pije "kawę" ze Starbucksa Idi-oto