Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NAMYSŁÓW Opolsk wojew

Czemu tak każdy najeżdża na ten Szczecin i pisze że to zadoopie oraz dziura?

Polecane posty

Przecież Szczecin ma 405 tysięcy mieszkańców ma tramwaje lotnisko filharmonie operę obwodnice teatry kina wszystko ma nawet 3 kawiarnie Starbucks Coffee ogród botaniczny właśnie powstaje w Szczecinie wieżowiec hanza tower PS na 400 tysięczny Szczecin piszecie że to dziura i zadoopie a Katowice które mają 299 tysięcy mieszkańców nie są ani dziurą ani zadoopiem :) :(

Co z tego że w Szczecinie brakuje Sklepu Ikea oraz sklepu C&A i ogrodu zoologicznego to nic nie oznacza w Opolu jest ogród zoologiczny jest w Opolu - Zawadzie Ikea - punkt odbioru towarów Ikea i są w Opolu 2 sklepy C&A

Gość gość
Ja mieszkam nie tak daleko Szczecina , i szczerze byłem w Łodzi to te miasto jest bardziej zaludnione od Szczecina . No 400 tys , a 700 tyś ponad jest różnica , i widać to po samym mieście , ze nie jest tak zaludnione . Więcej tam pul , lasów itp . A Łódź jest bardziej w kupie , ma więcej blokowisk , sama Retkinia może mieć ze 100 tyś . Ale Szczecin jest trzecim miastem pod względem wielkości.

Gość gość
Pewnie, żeby sobie pogadać, wiadomo przecież, że Szczecin to nie dziura :D ...a to, że czegoś nie ma, nie zawsze znaczy, że tego brakuje :D

Gość gość
W szczecinie nie ma lotniska tylko w goleniowie.. Dziurą nazwac nie mozna, aczkolwiek w szczecinie nic sie nie dzieje, wieje nudą.

Gość gość
Ale do lotniska w Goleniowie jest ok pół godz jazdy autobusem a poza tym Szczecinianie korzystają z lotniska w Berlinie Tegel i Szynefeld.

Gość gość
Do 21:04 byłeś kiedyś w Szczecinie? bo jak nie ie nie wypowiadaj się na temat na który nie masz pojęcia.

Gość gość
Pol godziny do goleniowa? Skad? Z prawobrzeza? Mowie ze to po prostu blad mowic, ze w szczecinie jest lotnisko bo go nie ma.. tak samo jak szczecin nie lezy nad morzem proste.

Gość gość
Wieje nudą i nic się nie dzieje? Wystarczy poszukać informacji co się gdzie dzieje w Szczecinie danego dnia i wychodzi całe mnóstwo :D

Gość gość
gość dziś Do 21:04 byłeś kiedyś w Szczecinie? bo jak nie ie nie wypowiadaj się na temat na który nie masz pojęcia. X Mieszkam w szczecinie idioto.. i nie ma lotniska w szczecinie, widziales takie bo ja nie.. Goleniow to nie Szczecin.

Gość gość
Do 21:08 to nie przyjeżdzaj do Szczecina nikt ciebie tu nie zaprasza, kończę ten bzdurny temat pa.

Gość gość
W Krakowie też nie ma lotniska w centrum tylko w Balicach.koncze jeszcze raz ten bzdurny tamat pa.

Gość gość
gość dziś Wieje nudą i nic się nie dzieje? Wystarczy poszukać informacji co się gdzie dzieje w Szczecinie danego dnia i wychodzi całe mnóstwo smiech.gif X Gdyby wystarczylo tylko poszukac to i na wsi by cos sie dzialo.. ogolnie sie mowi, ze nic sie nie dzieje.. dlaczego najwieksze imprezy sa zawsze w Warszawie, Gdansku, Katowicach, Krakowie.. Szczecin zorganizuje jakas Eske i tyle? A nie sory w tym roku byl final regat i tyle.

Gość gość
A gdzie ja napisałam cokolwiek o lotnisku? Nigdzie. Wypowiadam się bo tu mieszkam, widzę i korzystam :) Gdybym tu nie mieszkała i była choć raz w dniu wypełnionym imprezami to wiadomo, że nie pisałabym wtedy, że ciągle się coś dzieje bo raz byłam i raz widziałam, więc nie obrażaj pan, dobre? :)

Gość gość
Zależy co dla Ciebie znaczy, że „coś się dzieje”, bo ja nie liczę na to, ze codziennie będą imprezy na całe miasto typu własnie regaty.

21:12 Nic się nie dzieje w Szczecinie? A kilka teatrów to co? A opera na zamku to co a nowoczesna filharmonia to co? A kina biblioteki to co? Zawsze można gdzieś pójść Szczecin to duża metropolia duże miasto 7 największe w Polsce i ma ponad 400 tysięcy mieszkańców

Jest tu ktoś?

Gość gość
To, ze miasto jest duze to nie znaczy, ze ciekawe:)

Gość gość
Ale akurat jeśli chodzi o Szczecin, to się sprawdza :)