Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy takie słowa atrakcyjnej kobiety to szczery komplement, czy szyderstwo?

Polecane posty

Gość gość

Ostatnio jestem w trakcie rozwijania znajomości z pewną bardzo fajną dziewczyną. Pokazywaliśmy sobie swoje zdjęcia, ale bez twarzy, c hociażwidziałem jej usta nos. Wczoraj miałem dobry humor i pokazałem jej swoją facjatę. Ona mi odpowiedziała zacytuję: "ładniutki jesteś, wyglądasz bardzo niewnnie"... I właśnie to "niewinnie" wzbudza moje wątpliwości, bo dla faceta raczej komplement to wątpliwy. Co o tym sądzić?

Gość gość
myslę że chce ogiera a nie zniewieścialego faceta

Gość gość
Zniewieściały nie jestem. Z resztą na tej focie mam taką mordę nieogoloną raczej i wyglądam, po mojemu, jak "bandito", więc tym bardziej mnie zdziwiło, że napisała, że wyglądam niewinnie. Ale koniem też nie jestem

Gość gość
wyglądasz jak dziecko a nie mężczyzna

Gość gość
Jak 100% mężczyzna. Przecież już 32 lata mam. Jest strachliwa i nie chce pokazywać twarzy. Ale, jak mnie zobaczyła, to napisała, że z tym raczej problemów nie będzie. Ona na mnie bardzo dziwnie działa, bo jak nigdy nie chciałem i ogólnie nie chcę mieć dzieci, tak kiedy ją widzę, czuje ogromne pragnienie, żeby ją zapładniać... A ona ma około 26, 27 lat, nie wiem teraz dokładnie

Gość gość
Ze względu na dobre obyczaje, nie zdradzę Jej imienia Ze względu na Jej dobro, jak i na fakt, iż nie chcę sobie roboty popsuć..

Gość gość
Napisz "jej"ze ma fajnego kootasa i chcialbys go poczuc w swoich ustach niewinny gejku

Gość gość
19:42 - Często jej piszę, że pragnę ssać Jej cycuszki (bo ma bardzo, bardzo, bardzo fajne) i Jej się to bardzo podoba

Gość gość
Facet z cycuszkami? musi byc z niego niezly tucznik :D

Gość gość
20:05 - Widzi mi się, że po prostu zazdrościsz głupi ciulu...:o

Gość gość
zniewieściały meżczyzna podoba się kobietom

rozmyślasz i przeżywasz jak baba kwestię swojej facjaty, z czego wnioskuję, że nie wyjdzie ci z tą ani z żadną inną :P X po prostu prawdopodobnie masz chłopięcy typ urody, zamiast klikać z laskami w necie wyjdź w real i zacznij poznawać żywych ludzi.

Gość gość
hippo_in_the_fog - Po jaki uj udzielasz się w temacie, skoro twoją intencją nie jest odpowoedzieć na pytanie? Pytanie, na które odpowiedź musi mieć harakter zero-jedynkowy. Abstrahując już od faktu, że ciebie tutaj raczej nie pyta się o zdanie...

Gość gość
Myślę, że nie miała nic złego na myśli.

Gość gość
15:47 - Może powinienem wyjaśnić poniekąd, dlaczego założyłem ten temat i zadałem to pytanie. Ona wydaje mi się szczera osobą. Jednak, jak naucza Pan Marek Kotoński, znawca kobiet i wieloletni *****cz, który teraz stara się pomagać niedoświadczonym mężczyznom, dla kobiety nie ma nic bardziej obrzydliwego, niż słaby mężczyzna. A niewinność, nie oszukujmy się, jest poniekąd synonimem słabości. To spowodowało moje wątpliwości...

Gość gość
Rzeczywiście. Kobieta doceniająca niewinność u faceta to zastanawiające zjawisko