Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Facet prawie 20lat starszy czy to ma sens?

Polecane posty

Gość gość
Nawet te pieniądze mnie przerażają, bo właśnie to pozwoli oceniać mnie ludziach negatywnie, że jestem z nim dla nich... Z moim byłym było inaczej, nie umiałam się do niczego nagiac, zamieszkalismy gdzie ja chciałam, bo nie wyobrażam sobie gdzieś wyjechać, dałam o każdy szczegół. Gdy myślę o Krzyśku (bo tak ma na imię) wyjechałalabym za nim gdzie by tylko chciał i mogłabym mieszkać w obskurnej kawalerce, choć wiem, że tak by nie było, ale bym mogła...

Gość gość
Z tego co piszesz jesteś zakochana i pewnie jak wszyscy tu Ci powiemy, że ten związek nie ma sensu to i tak nie uwierzysz, bo zakochanej kobiecie nie da się przemówić do rozsądku

Gość gość
Wpadnij z nim, chcesz dziecka to bedziesz miała, a jak wam nie wyjdzie to duże alimenty dostaniesz

Gość gość
Nie chce alimentów i nie umiałabym go zmusić do czegoś czego nie chce - dziecka, chciałabym żeby sam tego zapragnął, jeśli nie dla siebie to dla mnie

Gość podobniesytuowana
Ja mam podobną sytuację ja 28 on 45.Ma syna o 7 lat młodszego ode mnie.Zastanawiam się też czy to by przeszło.

Gość gość
Czasem chyba myślę że dam mu jeszcze trochę czasu, nie wiem pół roku, żeby zdecydował jak chce żeby wyglądał nasz związek tylko czy później będę umiała odejść? Nie wiem

Gość gość
Podobna sytuacja? Chcesz z nim być? Jak sobie to wyobrażasz co na to Twoi bliscy?

Gość gość
Chyba czytając ten wątek zaczynam wierzyc że nie wszystkie młode laski są ze starszymi dla kasy, tak o nim ładnie piszesz, wierze Ci że nie o kasę chodzi wtedy byś się wiekiem nie przejmowala, choć tak jak napisałaś na początku kasa uwarunkowala to kim jest, jakby pracował na budowie pewnie by nie miał siły z Tobą po górach chodzić ani książek by nie czytał... Więc bogaty jakby nie było dzięki kasie ma możliwość wyrwać mlodke

Gość gość
Nikt Ci nie zagwarantuje, że twój 50latek nie zachoruje za rok, ale też nikt nie zagwarantuje że nie zachoruje 30 latek, wiek to tylko cyfry

Gość gość
Ja też mam faceta 16 lat starszego i w ogóle mi to nie przeszkadza, ok skóra jest inna ale i tak jest sexi a ja jestem dla niego boginia

Róznica w wieku spora, ale przecież słyszy się o wiekszych. Ale nie wiem czy ja bym sie na taki związek zdecydowała. Teraz to może jeszcze róznicy az tak nie będzie widać, ale za 15-20 lat to juz na pewno tak. Ty będziesz w kwiecie wieku, a Twj partner cokolwiek starawy.

Gość gość
Popatrz na Natasza Urbańska i Jyzefowicza - niby on stary ona młoda, ale świetnie razem wyglądają

Gość gość
najważniejsze jest uczucie, od tak na rozkaz nie można sie zakochać, odnaleźć się od tak też nie można, ba mając równolatka można trafić na psychola, więc 20 lat to drobiazg

Gość gość
Czyli on ma 80