Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nawrzeszczałam na babcię

Polecane posty

Gość gość
To JA napisałam, że jej ojciec ją poniża - wyśmiewa jej wykształcenie, umniejsza wkład w ten pożal się boże dom rodzinny i wyzywa jej promotora. Nic dziwnego, że dziewczyna chce się wyprowadzić.

Gość Carycka
I jak tam autorko, przeprosilas babcie?

Gość gość
Gdzie autorka napisała że wyśmiewa jej wykształcenie ? Sama sobie to odpowiedziałaś czy znowu autorko sobie odpisujesz ? W sumie mnie również śmieszy twoje wykształcenie bo ma się nijak do tego co sobą reprezentujesz ą pokazałaś to w zaledwie kilku linijkach a jak sama chyba wiesz , pierwsze wrażenie jest bardzo wazne. Przyczepila się do tego że ojciec nazwał jej propomotora chujem i co w związku z tym ? Nie wiemy odnośnie czego to powiedział i już nie przesadzajmy że człowiek który przeklina jest od razu prostakien już bardziej autorke tak można nazwać po sposobie jej pisania , bardzo pretensjonalna dziewucha zapatrzona w siebie i swoje ego.

Gość gość
Moim zdaniem zachowanie jej ojca to wyśmiewanie i poniżanie, jak wy widzicie to inaczej to nie chciałabym być na waszym miejcu. Trochę szacunku do samych siebie. Nie wiem też w jakiej sytuacji nazywanie promotora "chujem" (czy kogokolwiek) to zachowanie które ma wyjaśnienie.