Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kobiecykarol89

Co sądzicie o facetach którzy polerują sobie...

Polecane posty

..płytkę paznokci? Dla mnie to szczyt przegięcia i pedalskości. Totalne zaprzeczenie męskości. Miałem do czynienia kiedyś z takim jednym który dbał o siebie, przy czym dla mnie dbanie o siebie u mężczyzny zaczyna się i kończy na zdrowiu fizycznym (zdrowe odzywianie, ruch/sport) i psychicznym (jak masz problem to idziesz do psychologa..), oraz podstawowej higienie (prysznic 1x dziennie + czysta bielizna), ale polerowanie płytki paznokcia i malowanie jej nawet bezbarwnym lakierem to już przesada :o co wy myślicie?

Gość gość
Zostaw już ten watek, wiadomo do kogo 'pijesz' ale on już dostał wczoraj dosyć mocno zmasakrowany.

z drugiej beczki - odpychają mnie także zapuszczone, wystające poza obrys palca paznokcie, wg mnie u mężczyzny powinny być zawsze jak najkrócej obcięte i czyste! w sklepach są pasty BHP i szczoteczki do rąk więc jak usyfi się smarem z silnika lub czym innym trudno zmywalnym to się porządnie umyje, a nie ledwo zwilży i wyciera w ręcznik! nie mówiąc już o nie używaniu atyperspirantu pod pachy, a potem zazywaniu gorącej kapieli po calym dniu pracy i robieniu w łazience sauny z "zapaszkami"! ochyda! :o

Gość gość
kk89, bo jest pewna zasada, że najlepszy jest złoty środek. Ani jedna skrajność, ani druga nie jest dobra, chociaz patrząc z punktu higienicznego, to już lepszy picuś glancuś.

Gość gość
kobiecykarol89 dziś ale to nie do niego przecież! Ale tak sie kojarzy po serii Twoich tematów, o niepracujących facetach.

Gość gość
Karolcia dajcie sobie z Filipem buzi na zgodę i będzie znowu miedzy wami cud miód malina .

Gość gość
Karolcia cię kocha tylko wstydzi się do tego przyznać

Gość gość
A co, Filip poleruje sobie płytkę? :D Nie znam takiego :D Ale jeden mój znajomy lubi się przebierać za kobietę. Koleżanka płacze, że lepsza z niego laska niż ona.

Gość gość
Poleruje pale kooedze:-D