Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie wiem co zrobić...

Polecane posty

Gość gość

Cześć ;) w sierpniu, w moje urodziny, na instagramie zaczęłam pisać z pewnym chłopakiem :) duża różnica wieku jakoś nie przeszkadzała mi w nawiązaniu tematu i nie bałam się go, ponieważ "znałam" jego rodziców.... opowiadał mi o wszystkim, świetnie się pisało więc zaproponował spotkanie ;) oczywiście zgodziłam się, bo jest bardzo przystojny.... tylko niestety hamulce puściły, najpierw rozmawialiśmy, a później zaczęliśmy się całować (wstyd mi za to teraz) na całe szczęście nie uprawialam z nim seksu:) był czuły, przytulił mnie mocno i powiedział, ze nie chce skrzywdzić, ale nie możemy być razem przynajmniej nie teraz, bo nie mam jeszcze 18 lat. Oczywiście zrozumiałam to, ale z drugiej strony było mi przykro.... pisaliśmy dalej, były wspólne tematy i umowilismy się na następne spotkanie ;) niestety albo i stety (o tym napiszę zaraz) moja siostra przez przypadek zobaczyła, ze z nim pisze i ze względu na jego wiek kazała mi zerwać wszelkie kontakty.... byłam załamana i zła do czasu kiedy nie spotkałam się ze swoją najlepszą przyjaciółką, która powiedziała mi (jej chłopak zna się z tym facetem) ze on MA DZIEWCZYNĘ OD 6 LAT!!!! byłam w szoku, wymiotowalam krwią, było mi przykro i popadlam w taką jakby to powiedzieć depresję *pogoda temu sprzyjała* najpierw nie chciałam wierzyć, ale analizując jego profil i znajomych dowiedziałam się jak ma na imie ta piękna i mądra istota (szkoda mi jej bardzo)jest w jego wieku i wątpię, ze uwierzy takiej gowniarze jak ja :/ prędzej pomyśli, ze chce jej rozwalić życie, a chce dla niej jak najlepiej, bo jest przepiękna :) chciałabym wiedzieć co nim kierowalo, narzekał na nudę w łóżku ze swoją ex ale właśnie jest jedno ale mowil ze już od dawna nie ma dziewczyny, była sztywna i nie potrafiła się wyluzować, na portalu społecznościowym brak jakiegokolwiek związku i innych tego typu rzeczy.... nie wiem już co zrobić :/ czy ktoś mi pomoże?

Gość gość
Ja ci pomoge na początek pokaz cycki a potem dam ci poruszać napletkiem na kolejnym spotkaniu obrobisz mi kapelusz ,zabawa niezla:-P