Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Skandaliczne nekanie poprzez SMS 71906 i 71836 i71986.

Polecane posty

Gość gość

Skandaliczne zachowania osób prawdopodobnie ktoś z sieci operatorów usług pozwala sobie na wystawianie kilijentow na koszty dodatkowe poprzez wysyłanie SMS treści erotyczne lub podobne , za które nieświadomy klient płaci za każdy przychodzący SMS. Zgłoszenie w biurze podawczym

Gość gość
Powinni ogłosić kto na tym zarabia miliony bo to jest szok i skandal

Gość gość
Łatwo sprawdzić kto za tym stoi i skąd ma pieniądze. Ustawa o ochronie danych a do tego wyciskanie produktu niechcianego biorąc za to pieniądze bez zgody użytkownika telefonu jest już nadużyciem, a zatem prokuratura jest tutaj jak najbardziej wskazana do działań. Trzeba sobie zadać pytanie. Dlaczego nic nie robią w tej kwestii?

Gość gość
Bo to Polska właśnie!!!

Gość gość
Nękające są również numery 71309, 72309, 7322. Wszelkiej maści nawiedzone wróżki z sekretów losu i loterie H. Urbańskiego. Czekam na reakcje państwa "dobre zmiany" kiedy zakończy się to nękanie ludzi niechcianymi wiadomościami. Jak braknie mi cierpliwości moja reakcja może być bardzo nieprzyjemna.

Gość gość
Pisałam w tej sprawie do w/w biur o usunięcie nr.telef. i bez skutku.

Gość gość
Jak widać walka z oszustami i naciągaczami jest w tym rządzie mało skuteczna. Dużo się mówi a mało robi. Cóż z tego, że są wykrywane afery jak nie ma osób winnych. Prawo sądownicze jest pisane na potrzeby oszustów.

Gość gość
Zablokuj sobie możliwość odbioru SMS z bramki internetowej . Też mi przysyłali jakieś reklamy nawet o 2 w nocy, do dzisiaj mam spokój z reklamami .