Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Lubicie się czasem wulgarnie ubrać?

Polecane posty

Gość gość
oczywiście bez odpowiedzi :D

Gość gość
nie szata zdobi kobietę a seksowne najbardziej bywa to, czego nie widać a można jedynie się domyślać ;)

Gość gość
13:48 pozwolę się nie zgodzić, no chyba że zamiast "szaty" jest bikini.

Gość gość
mam meża, on już wszystko widział

Gość gość
nie, zostawiam to kooorfom

Gość gość
gość dziś - masz pewnie z 12 lat, byłoby bardzo niestosownie gdybyć się tak ubierała gość dziś - czyli najlepiej ubrać się jak zakkonica ;)

Gość gość
zakonnica* - nie tą literkę dwa razy nacisnęłam

Gość gość
nie nie mam 12 lat, nawet nie mam już dawno 30, po prostu dla mnie jest róznica między seksownym a wulgarnym. Fajnie jest się pobawić niedopowiedzeniem, seksownym detalem, kobiecością. Niefajnie jest wyglądać jak kooorfa z neonem jepać mnie we wszystkie dziury, dziś promocja. Taka drobna róznica. Ps. nie interesuja mnie również faceci szukajacy aż tak prymitywnych bodźców zeby im koootas dygnał

Gość gość
13;25 jestem kobietą więc daruj sobie. Kobieta znająca swoją wartość nie musi zakładać majtek na głowę, żeby zostać zauważoną lub "podziwianą" jak to określiłaś.

Gość gość
gość dziś - nie wierzę, że ten post napisała dorosła osoba, po prostu nie uwierzę, że można mieć prawie 30 lat i pisać w ten sposób

Gość gość
To akurat nie ja to tak określałam, ja jestem tylko autorką. Twój post wiele nie wniósł, po prostu nie dociera do ciebie, że ktoś po prostu może lubić ubierać się inaczej więc szukasz drugiego dna.

Gość gość
gość dziś - nie wierzę, że ten post napisała dorosła osoba, po prostu nie uwierzę, że można mieć prawie 30 lat i pisać w ten sposób mam 44 lata cipcia, twój problem skoro nie wierzysz

Gość gość
jeżeli naprawdę tyle masz to nie...nie jest to mój problem :D

Gość gość
no i fajnie cipcia, a teraz idź zdejmij majtki, moze sie ktoś podnieci i bedziesz miała ten swój ciężko wypracowany sukces:D Miłego dowartościowywania się :)

Gość gość
I ty niby jesteś kobietą? Język jak "panowie" spod monopolowego

Gość gość
Z drugiej strony...wulgarna, rubaszna 44-latka...nic dziwnego, że denerwują ją młode, atrakcyjne kobiety (nieważne w co będą ubrane).

Gość gość
no co jest cipcia, przecież lubisz wulgarne klimaty....a poza tym jak sie tak stroisz to powinnaś być przyzwyczajona, zę ludzie się dostosowuja do tego, co sugerujesz strojem...d...potrafisz pokazać, a na słowo cipcia mdlejesz? A kootas ci tylko w jedną stronę wchodzi do gardła a słownie już nie wyjdzie z ust? :D

Gość gość
Z drugiej strony...wulgarna, rubaszna 44-latka...nic dziwnego, że denerwują ją młode, atrakcyjne kobiety (nieważne w co będą ubrane). no to sobie dziś potrollujemy ładna młoda subtelna:D będzie zabawa

Gość gość
Widzi pani, to jest różnia między nami. Ja założę skórzaną spódniczkę jak wychodzę z mężem na imprezę i nie zmieniam się nagle w chamkę. Zachowuję kulturę wypowiedzi niezależnie od tego w co jestem ubrania. Pani natomiast...no cóż, pani powinna sobie czymś zapchać usta (może być nawet ten "kooootas" cokolwiek to jest).

Gość gość
Nie potrollujesz, już przegrałaś ;)

Gość gość
Zachowuję kulturę wypowiedzi niezależnie od tego w co jestem ubrania. Pani natomiast...no cóż, pani powinna sobie czymś zapchać usta (może być nawet ten "kooootas" cokolwiek to jest). jak cię widzą tak cie piszą, wyjdziesz ubrana jak k...to i tak będziesz odbierana jako k...co ci po kulturze, jak nikt o to pytał nie będzie :) I szkoda ,z ę twój mąż nie ma tegoż czegoś na k..., gdyby miał to pewnie byś zauważyła:)

Gość gość
słabiutko, widzę, że nie masz się czego łapać więc teraz próbujesz obrażać mojego męża. Wiesz co...uznam, że jednak masz 12 lat i przymknę oko na twoje odzywki. dalej nie mogę uwierzyć, że dorosła osoba mogłaby się tak wypowiadać.

Gość gość
Poza tym chyba zdałaś sobie sprawę, że wyśmiewam twoją pisownię, a nie tylko to o czym piszesz, prawda? Czyżby wulgarne słówko było dla ciebie jednak za mocne więc musisz "u" zastępować dwoma "o" jak na każdego "cooool" gówniarza przystało? ;)

Gość gość
dalej nie mogę uwierzyć, że dorosła osoba mogłaby się tak wypowiadać. bo?

Gość gość
widzisz cipcia, piszę tak dlatego, ze w oryginalnej pisowni strona nie puszcza pewnych słów nawet jesli nie sa wulgarne, a wykropkowanie ich zmienia sens wypowiedzi

Gość gość
jak dorośniesz to sama zrozumiesz :)

Gość gość
Cezura utrudnia ci porozumiewanie się? I ty dalej nie wiesz dlaczego myślę, że jestes dzieckiem? ;)

Gość gość
Cezura cenzura skarbie, jeśli już

Gość gość
zwykła literówka :)