Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

42023

Egoistyczny chłopak

Polecane posty

Gość gość
Po ile macie lat Po 15? Zostaw go to jakiś pacan. Stać cię na lepszego ale sama też popracuj nad sobą.

Gość gość
Ten Twój chłopak jak widać jeszcze nie dojrzał. W związku powinniście się wspierać, rozumieć! - a nie jak płaczesz to on się wkurza. Co to jest? Na pewno nie miłość. Jak się kogoś kocha to chce się uszczęśliwiać drugą osobę,pocieszać, starać się robić wszystko. Niby faceci dojrzewają później, ale bez przesady skoro macie już po 18lat i trochę ze sobą jesteście. Ja bym nie mogła tak wytrzymać z facetem, który w ogóle się nie stara, bo Twój właśnie tego nie robi! :-/ A co do wyjść to mój facet zawsze mnie zabierał i zabiera, gdy są imprezy czy wyjścia, gdzie będą też inne dziewczyny. Wyjątek to piwko z kolegami czy jakiś wypad z nimi. Nie ma różnicy czy chłopak czy mąż - nie powinien Cię w ten sposób potraktować, z właszcza, że powiedziałaś, że zaboli Cię to, jeżeli pójdzie bez Ciebie. A co jak będziecie mieszkać razem? Nagle wszystko się zmieni? To bez sensu. Spróbuj z nim porozmawiać ostatni raz, bo widać, że go szczerze i mocno kochasz. Ale jeżeli on znowu tak się zachowa, przykro mi, ale on najwyraźniej nie dojrzał i nie kocha Cię jak Ty jego

Gość gość
zgadzam sie z tytulem twoj chlopak to egoista i zupelnie go nie obchodzi co ty czujesz co cie smuci a tylko to co jego uszczesliwi zerwalabym na twoim miejscu bo raczej sie nie zmieni

Gość gość
Mialam podobnie, na poczatku bylo idealnie tak naprawde. Po ok. roku zmienilo sie z dnia na dzien, zaczal chodzic beze mnie na imprezy z gronem roznych przypadkowych osob o roznej plci. Za kazdym razem mu ufalam, a tu potem sie dowiadywalam, ze raz spal u jakiejs dziewczyny, a to ze poszedl na jakies urodziny kolezanki. Zawsze mi mowil, ze na impreze idzie po prostu, nie zadne urodziny. Rozmowy nic nie dawaly, bo mowil, ze przeciez mnie nie zdradzil, ale chuk juz z tym, ze mnie ranil. Zerwalam. I co? Po niecalym miesiacu tak sie ogarnal, przepraszal mnie caly czas. A teraz jestesmy razem i jest jeszcze lepiej niz bylo na samym poczatku, zabiera mnie wszedzie, wszystko mi mowi. Jestesmy juz 3 lata po moim zerwaniu i nadal jest tak wspaniale. Moze jak zerwiesz twoj fagas sie ogarnie.

Gość gość
Zaufanie zaufaniem trzeba je mieć o tym trzeba pamiętać. Ale na urodziny koleżanki, aż głupio nie wiząć swojej dziewczyny. I jak mówił, że wróci to powinien wrócić. Okłamał Cię. Gdyby moja mnie okłamała i jeszcze spała u kolegi ... pewnie bym ją zabił.

Gość gość35
dlaczego ty z nim jestes? ona cie nie kocha to zwykly idiota musisz odpuscic a znajdziesz tego co naprawde cie pokocha i tez bedzie sie staral a nie tylko jedna strona

Gość GrzegorzDurecki
jak nie slucha to nie zalezy mu na tym co cie rani i bedzie robil to dalej tzw facet swinia

Gość gość
O swoją kobietę powinno się dbać jak o największy skarb świata

Gość gość
a ta jego kolezanka nie wiedziała, że twój chłopak jest z tobą w związku? jeżeli wiedziała to powinna jego zaprosić z tobą, ale jak tego nie zrobiła to inną rzeczą jest to, że on cię powinien zabrać mimo to

Gość gość
Po co piszecie? Przeciez zerwal wiec juz koniec! Autorko, ile razy trzeba napluc ci w twarz zebys zrozumiala ze to koniec zwiazku?

Gość gość
osoba wyzej ma racje, nie ponizaj sie przed nim bedzie jeszcze zalowal i plakal ze tak sie zachowywal i cie przez to stracil

Gość gość
Dziecko robisz,głupotę,że się wiążesz z debilem,wróć do przyjaciół wyrzuć śmiecia,obowiązkowo przeczytaj susan forward-toksyczne namiętności,dan kiley-syndrom piotrusia pana,potem do ludzi, sugeruję się uczyć jak masz maturę to na pedagogikę jak nie to zrób i na pedagogikę,to co piszesz pokazuje,że jesteś niezbyt dojrzała wiążesz się z idiotą,odsuwasz od siebie ludzi,i pytasz w internecie co masz zrobić-to nie jest mądre,weź się ogarnij,a jak totalnie nie możesz znaleźć faceta-to jest inicjatywa trochę zakręcona,ale porządni ludzie-rcs.org.pl-jak uważasz,że musisz mieć mężczyznę to tam znajdziesz normalnego-nie piją,nie palą,nie zmuszają do odrzucania przyjaciół,a tego to kopnąć w tyłek i dać sobie spokój,jest wielu mężczyzn