Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taki se

Podobno duże penisy i tyłki w modzie?

Polecane posty

Gość gośćTwoja Perełka
17:49 - dzisiaj oczywiście Twój penis.Imponujący !!! Widywałam już tutaj bardzo podobne do Twojego przyrodzenie ... też piękne ... pewnego pana z kafe..:)

Gość gośćTwoja Perełka
Teppic No 1: gośćzkafe - to Ty ?

Gość gośćTwoja Perełka
I tak wiem ;)

Gość Teppic No1
Nie podszywam się pod ludzi, każdy mój komentarz będzie miał mój nick w nazwie. :)

Gość Teppic No1
Cóż, mogło się zdarzyć, że mamy podobne :D Tym lepiej dla tej, która by nas przydybała obu xD ps. Wiesz pewno dobrze, że grasuje tu jeden czy dwóch podszywów. Czasem się zdarzy, że próbują nieudolnie mnie dyskredytować, ale myślę, że po stylu wypowiedzi dasz radę dojść, kiedy to ja piszę. W końcu pisałaś, że lubisz takich jak ja ;) No, poza wzrostem, niedużym człowiekiem jestem.

Gość gość
nie za duże i nie za małe ma być fikuśny i sprawny taki żebym czuła ale żeby nie rozrywał jak powiem ała boli tzn że jest za duży i takiemu panu podziękuje

Gość gośćTwoja Perełka
21:37: ,...:śmieszne !

Gość gośćTwoja Perełka
Do Teppic No 1 :Znasz nick "Malinka"?Czy przed ca. tygodniem mieliście kontakt?

Gość Teppic No1
Nieee... poważnie, jestem na kafeterii od 3 miesięcy może. Kontakt mam tutaj głównie z zakompleksionymi oszustami, botami, od czasu do czasu z kimś piszącym jak człowiek, jak choćby ty w tej chwili :D

Gość gośćTwoja Perełka
Dzięki Tobie poznałam znaczenie słowa "boty".Sprawdziłam.Dotąd wiedziałam tylko co to są botki ..:) Pozdrowienia.

Gość Teppic No1
No pacz, kafeteria uczy, nawet w dziale erotycznym xD

Gość gośćTwoja Perełka
"Paczę" i chyba Małopolskę widzę xD - to też dla mnie nowość.Jeszcze jedno; dziękuję za dobre słowo - za uznanie mnie człowiekiem (2:06) .Bardzo to miłe i szarmanckie.Ja wszystkie Twoje zalety już wymieniam wcześniej i dzisiaj potwierdzam.

Gość Teppic No1
Słuchaj, nazwanie kogoś człowiekiem w tych, kafeteriowych stronach, uważam mimo wszystko za wyróżnienie. :D Osób umiejących pisać, do tego w sposób dowcipny/rezolutny, robi się w Polsce naprawdę niewiele. Cóż, ponoć 50+% nie czyta więcej jak 1 książki rocznie. Nie ma się co dziwić, że ilość urodzeń spada, mądrzy nie chcą mieć z głupimi do czynienia a głupi z głupimi nie mogą się porozumieć xD

Gość gośćTwoja Perełka
No, no ! IMPONUJĄCY! Gratuluję.

Gość gość
wolę duży penis u faceta niż tyłek.

Gość gośćTwoja Perełka
Powiem Ci /jak człowiek:))/, że nieco dłuższe podziwianie Twojego przyrodzenia pobudza wyobraźnię i w czułym na ten widok miejscu daj***ardzo przyjemne , wilgotne uczucie.Jeśli do wyobraźni dołączę stymulator klitoris, to odlecę w przestworza... za chwilę...:) !!!!!!

Gość gość
Oj tak bardzo lubie,moj mezczyzna ma takiego ,duzy i gruby.uwielbiam duzego ,twardego fiutka .wchodzi w piczke czuje cieplo meskiego cialka ,skora jest tak przyjemna i delikatna mimo ze taki twardy jak kamien.i to ciepelko jego ciala.juz sama ta mysl i mokro w majtkach ...uwielbiam sie bzykac to najlepsza rzecz na swiecie a fiutek to kobiety przyjemnosc

Gość Teppic No1
Perełka, kombinuję jak kuń pod górkę, jak tu ci pomóc w czerpaniu korzyści z posiadania mojego zdjęcia bez narażania się na tutejsze pasożyty :D Chcesz popisać prywatnie?

Gość gość
Czemu Teepic i ta perełka to ta sama osoba;);):) czyżby narcyzm Teepica sfiksował i popadł w samouwielbienie:)

Gość Teppic No1
Czemu piszesz o czymś, o czym nie masz pojęcia? Japa koniu :D Perełka, wywróżyłem sobie pasożyta, jak widzisz. Choć może to i dobrze, bo jak się rzuci na temat to ów przynajmniej zostanie na górze :D

Gość gośćTwoja Perełka
Po pierwsze; jutro wczesnym rankiem wyjeżdżam do rodziny / w związku ze smutnym świętem/ i do 6-go listopada będę poza wszelkim zasięgiem. Po powrocie jeśli zechcesz wrócimy do tego tematu. Po drugie; dlaczego zależy Ci , żeby temat został "na górze"? O co chodzi? Pasożytami się nie przejmuj.To tylko pasożyty!

Gość Teppic No1
Nie zależy mi, żeby temat został, tylko żebyś mi po święcie zmarłych nie zniknęła ;) A nie mam zamiaru zakładać tu kont, więc ciężko się czasem śledzi konkretne osoby. Ale może masz rację - jak się złoży, to się spotkamy tu znowu :)

Gość gość
Jacuś nie wygłupiaj się.Wszyscy już sto razy widzieli.Spadaj Jacuś.

Gość gość
Perełka pokaż swoją zgrabną pupę

Gość gość
Perełka poza wszelkim zasięgiem:)?A gdzie dziś nie ma zasięgu ? W środek Tajgi jedziesz czy na Sacharę Ja mam wszędzie zasięg lepszy,gorszy ale jest

Gość gośćTwoja Perełka
Do "Teppic No 1"; Przy każdym tytule tematu jest maleńkie serduszko obwiedzione czarną kreską z białym środeczkiem.Jak przytrzymasz chwilę palcem to serduszko, stanie się ono czerwone.Oznacza to, że ten temat staje się Twoim ulubionym i znajdzie się byś go łatwo mógł odszukać po lewej stronie każdej dużej - głównej tj. tytułowej strony w zielonym okienku p.t."ULUBIONE TEMATY".Jak w tę opcję wejdziesz, znajdziesz tam interesujący Cię temat.Jeśli go tam nie będzie tzn., że serduszko nie jest czerwone i coś nie tak poszło. EUREKA!!Sama to odkryłam...;)) P.S. Jak można nie wiedzieć, że do wiewiórki wołamy basia?

Gość Karolina1980
Perełka chcesz fajnego k***ska fotki ?