Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak odbierac takie zachowanie faceta

Polecane posty

Gość gość

witam. mam problem z facetem z ktorym czasami sypiam. mamy taki luzny uklad bez zobowiazan. ale nie wiem co myslec o jego zachowaniu. kilka razy po pijaku wyznal mi milosc, pozniej mi zarzucal zebym sie nie angazowala. codziennie odwiedza mnie w pracy, czasami nawet dla mnie gotuje i przywozi mi obiady do pracy. nieraz gdy chce sie z nim kochac, mowi ze chce sie poprostu do mnie przytulic i przy mnie zasnac. w luzku jest nam cudownie ale nie wim co sadzic o jego zachowaniu, to mial byc luzny zwiazek glownie oparty na seksie. jak myslicie mozliwe ze on poczul cos wiecej

Gość gość
Zależy co Ty o tym myślisz i czego oczekujesz. Jesli mial być luźny układ i ty tak to postrzegasz a on się narzuca to przestań się z nim spotykać i zerwij kontakt,bo za chwile zaczną sie sceny zazdrosci . Jeśli odpowiada Ci jego atencja i czujesz podobnie to może warto spróbować. Musicie szczerze porozmawiać,żeby wyznaczyć granice

Gość gość
juz mi zarzuca ze ciagle wychodze ze znajomyn mi i takie tam. chodzi mi o to czy to mozliwe ze on poczul do mie cos wiecej. chcialabym ta sprawe zalatwic delikatnie. co wy sadzicie o jego zachowaniu?