Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co jest grane ??

Polecane posty

Gość gość

Witam, mam taki problem, że w połowie mojego cyklu miesiączkowego miałam plamienie i było ono troszeczkę zabarwione krwią. To plamienie było obfite w kolorze prawie czarnym. Byłam z tym u ginekologa i zrobiła mi usg oraz powiedziała, że wszystko jest Ok i takie plamienia sie zdarzają wlasnie w połowie cyklu. Okres spóźnia mi sie 6 dzień i nie wiem czy spóźnia mi sie przez to plamienie,które miałam czy co? Zrobiłam dwa testy ciążowe i wyszły negatywnie,a po za tym nie robiłam z chłopakiem nic takiego, zebym mogła byc w ciazy. I ostatnio słabo sie czuje i kłuje mnie po lewej stronie cos w brzuchu. Nie stresuje sie Takze spóźniający sie okres nie jest spowodowany żadnym stresem. Czy to moze byc przez to plamienie w połowie cyklu ? Czy to ciąża chociaż dwa testy wykazały mi wynik negatywny a jeden z nich robiłam dzisiaj rano z pierwszego moczy gdy okres spóźnia mi sie juz 6 dni. Proszę o pomoc

Gość gość
Kto ci ma pomoc ? Bylas u lekarza ,tu sami onaniści siedza,poka cycki:-P

Gość gość onanista
Pokaż c\y\c\k\i\, zobaczymy

Gość gość
Jak ci gin powiedział ze jest ok Ho jest ok.na pewno były dni płodne. A ty nawet nie wiesz pewnie kiedy je masz,głupia