Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Trzeci dzień już wieje

Polecane posty

Gość gość

Nie wiem czy to nie przez to moje dziecko przez to w nocy ma słabszy sen. W sobotę się obudził w środku nocy i powiedział nagle do mnie że mu smutno. Ja byłam mega śpiąca. Wiedziałam, że muszę się wyspać, bo mam na drugi dzien pełno roboty i nie wyrobię. Wstałam zapaliłam mu lampke nocną i dałam książeczki i gazetki żeby sobie przeglądał. Powiedziałam, że jak poczuje się znów śpiący to żeby zgasił. Obudziłam się rano, a on mi mówi że zgasił światło jak przejrzał wszystkie gazety, ale leżał dalej po ciemku prawie do rana i mówił że mu łezki leciały po buzi.

Gość gość
Acha i jeszcze wczoraj jak byliśmy u moich rodziców to prąd wyłączyli na pare godzin, bo była awaria i siedzieliśmy po ciemku z latarkami

Gość gość
Moje tez sie budzą pierdylion razy jyz 3 noc. Mam sześciolatka i dziewieciomiesieczniaka. Mnie juz tez ten wiatr zaczyna wkurzać.

Gość gość
Paskudny ten Grzegorz.

Gość gość
Nie mogłaś z nim posiedzieć??

Gość gość
Spokojne to Twoje dziecie autorko. Moja by narobiła krzyku i przylazla do nas do lozka ( co tez zrobila)

Gość gość
No jest spokojny. Nawet za spokojny bym powiedziała. Ale to temat na inny temat

Gość gość
Moja corka drze sie jak tylko ma zly sen albo chce do maaaamy w nocy i sama przylazi do lozka do nas. Jak w nocy nie spi to zaraz nas o tym informuje ;)

Gość gość
Boże co za czasy już nawet wiatr im przeszkadza ja p*****le no wiało , wieje i wiać będzie jak zawsze od x lat no chyba że coś yebnie i wszystko rozp******i i będzie spokój :-)