Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy można podać do sądu GOŚĆ, czy jest to osoba bez tożsamości?

Polecane posty

Gość gość

Ja prawo ma się do tego, orientuje się ktoś ?? załóżmy jestem mam nick Janusz12345 i ktos uporczywie od kilku lat mnie hejtuje zakłada o mnie tematy. Rzecz tylko w tym, że ja nie nazywam sie Janusz, wobec tego jak udowodnić w sądzie, że te posty były skierowane do mnie, a nie do jakiejś nieistniejącej wirtualnej osoby ? Z nazwiska i imienia gdybym został hejtowany to wiadomo, że jest za to odpowiedzialoność karna, a w przypadku gość ??

Gość gość
Pierwszym etapem zawsze jest zwrocenie sie do admina forum o usuniecie niewlasciwych tresci.

Raczej ciężko podać do sądu kogoś nie znając jego tożsamości. No i trzeba mieć ewidentne przesłanki ku temu.

Gość gość
prosze o czytanie ze zrozumieniem, bo mam wrażenie, że nie do końca ktoś mnie zrozumiał. Chodzi mi o to, że sąd na rozprawie powie. Prosze wykazać, że treśc***isane do Pana, były pisane rzeczywiście do Pana jako realnego Jana Kowalskiego. Owe posty kierowane był przecież do Janusza12345 sąd może powiedzieć...

Gość gość
gość dziś wtedy, jak nie ma tematu nie ma sprawy, bo nie ma dowodów. Policja postepowanie weszcznie(co za dziwne słowo) ale w jego trakcie okaże się nie ma podstaw do skierowania akt do sądu.

Gość gość
jakbyś miał dużo pieniędzy na prawników, oraz dużo czasu, to może byś coś wskurał, ale czy warto, dla jakiegoś internetowego trolla bez życia ?? Olać, najlepszym sposobem i zając się poważniejszymi sprawami🖐️