Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anulla88

Czy to ciąża

Polecane posty

Gość Anulla88

Witam. Dodam ze jestem juz mama 4 latki. Tylko nie pamietam jak to bylo ma poczatku. Okres za 4 dni mam dostac. Od dwóch tygodni bola mnie piersi ze juz nie moge wytrzymac. Temperatura ciala 37.2. Bol brzucha... Szczegolnie wieczoram... Kwasno w buzi..... Pierwszy miesiac staran z mezem. Zeby tak szybko poszlo???? Moze ktos ma podobnie

Gość gość
Poczekaj spokojnie do miesiączki. Tak szybko nie ma objaw. A jak twoja szyjka macicy? Nisko czy wysoko?

Gość gość
No wlasnie mam impreze.... I jak nie wypije to sie beda wszyscy pytac czemu nie pije..... A czemu to a czemu tamto..... Musze cos wymyslic. Szyjke mam miekka

Gość gość
Dodam ze rok temu poronilam....

Gość gość
Jak masz szyjke nisko, miękka i otwarta to szykuje się na okres. Jak jest wysoko że palcem ją ciężko dotknąć i jest zamknięta to ciąża.

Gość gość
Dodam jeszcze, że jeżeli masz przeczucie, że to ciąża to jeden drink ci nie zaszkodzi. Nawet gdyby doszło do zapłodnienia na tym etapie to nie groźne dla płodu. Ja się dowiedziałam o ciąży jak. Byłam w 6 tyg a wcześniej byłam na solarium i na imprezie. Wypiłam sporo bo nie wiedziałam o ciąży... Ale wszystko było z dzidzia dobrze. Ma Juz 3.5 roku :)

Gość gość
Dzieki za info. Pozdrawiam