Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

takiktosik

prezent dla niej

Polecane posty

Zastanawiam się nad prezentem urodzinowym (27) dla swojej dziewczyny. Kiedyś jak była o tym taka "wtrącona" dyskusja to mówiła, że ona nic specjalnie ode mnie nie oczekuje, sam fakt, że przy niej jestem, sprawia, że jest szczęśliwa . Wiadomo, sporo kobiet tak może mówić do swoich partnerów, a podświadomie jakiegoś prezentu oczekują :) :) Jakoś nie potrafię sobie wyobrazić, że jest szczęśliwa tylko z racji tego, że "mnie ma". Co do prezentu - przyszedł mi, chyba absurdalny pomysł, żeby jej kupić ... puzzle (tak 1500 -2000elementów ). To jako takie symboliczne odniesienie do wspólnego "ukladania" związku i, że to wspólne budowanie relacji w związku, chociaż czasami trudne i wymagające (jak ułożenie tylu puzzli) może dawać sporo radości. Poza tym chcę, żeby miała na dłużej coś co jej będzie o mnie przypominać (mieszkamy 300 km od siebie( Tylko pytanie - czy sam prezent nie jest zbyt trywialny? :) W końcu raczej się daje kwiatki czy coś słodkiego :)

Gość gość
te puzzle to daj se na luz! to dla dzieciaka jak juz, zachowaj się na poziomie jak przystało na dorosłego faceta i do tego kochającego, skoro to Jej 27 urodziny to szarpnij się na elegancki bukiet z 27 czerwonych róż! Czy wiesz jak Ona to doceni?:) to bedzie piękny gest a jak chcesz cos trwałego do tego to może byc Twoje zdjęcie w ramce z grafiką w serca, postawi sobie na komodzie i bedzie super:) możesz dodać jakiś perfunik w ładnej butelce:)

dzięki :) no właśnie tak myślałem, że puzzle nie do końca będą odpowiednie :) na róże jeszcze za wcześnie ;) ;) ale... tulipany może doceni :) ewentualnie... świece zapachowe :)

Gość gość
Świeczki zapachowe dziewczyny lubią ale tulipany chyba niekoniecznie

Gość gość
18.14 nie wymyślaj, róże są cały rok w kwiaciarni a tulipany tylko wiosną a świeczki to tylko dodatek a nie zastąpi porządnego bukiety z 27 kwiatow, nie bądź sknera, te świczki sama moze sobie kupić!:)

Gość gość
urodziny ma się raz do roku a temu żal na bukiet kwiatów ale taki porządny przecież to nie kolia z brylantów a prezenciki typu świeczki,czekoladki to może dla własnej matki?:P:D