Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gruby śmieć

Prosze obraźcie mnie jak tylko możecie jestem śmieciem

Polecane posty

Prosze obraźcie mnei jak tylko mozecie jestem psem nie mam prawa zyc, jestem 18 letnim narkomanem ktory nie umie rozmawiac z ludzmi kazdy sie z niego smieje, nigdy nawet nie mialem dziewczyny i nie chce miec bo jestem naprawde uwierzcie mi WYJATKOWO BRZYDKĄ KURWĄ, mam juz tego wszystkiego dosyć jedyne co mam to rodzina ktora kocham i nic wiecej nie chce juz zyc nigdy nie mialem kolegow kolezanek zycie nie ma dla mnie sensu i naprawde obrażcie mnie jak tylko mozecie bo ja zasluzylem na jakas kare, na kare chociazby zeby oprocz szkoly i ulicy w internecie mnie ktos wyzywal i sie smial ze mnie mam juz dosyc. Boje sie smierci ale chce sie zabic jestem psem kurwą dziwką, nei mam prawa zycia, gdybym byl jakas ladna kobieta to bym byl dziwka i dawal dupy za pieniadze bo nic nie ma dla mnie wartosci ranie tylko rodzine nic wiecej, taka kurwa nie ma prawa zycia i dodam jeszcze ze moje poczucie wlasnej wartosci jest na bardzo wysokim poziomie bo naprawde jestem tak kurwa BRZYDKI ZE SOBIE tego nie wyobrazacie w ogole. chcialbym kiedys zyc jak kazdy normalny czlowiek jakich widze lludzi na ulicahc w szkole, oni sa wolni potrafia korzysgtac z zycia, są piękni, madrzy lubiani, nie moge na to juz wszystko patrzec od kilku dobryvh lat juz siedze tylko w domu nigdzie nie wychodze bo i tak kolegow nie mam jedynie gdzie zdarza mi sie wyjsc to na miasto po jaranie i czasami jakiegos cpunka uda mi sie namowic na piwo i blanta w jakims barze albo w plenerze, bo nikt nawet by sie ze mna z kumpli nie umowil a o dziewczynach tpo juz nie wspomne bo naprawde jestem tak brzydki ze nieraz mam ochote jak wychodze na ulice ppo prostu chodzic w jakiejs masce bo kazdy patrzy z usmieszkiem na moj ryj i nie nie mam wcale jakichs urojen tylko to prawdza nie wiecie jaki mam ryj. Niechce zyc BLAGAM WAS TYLKO O TO ZEBYSCIE MNIE OBRAZILI JAK tylkO MOZECiE!!!

Gość Princessinthesky
Myślę że przesadzasz. Po pierwsze przestań ćpać a zacznij ćwiczyć. Twarzy nie zmienisz, chyba że operacja plastyczna i taką opcję możesz kiedyś rozważyć. Ale nie ma uzasadnienia dla trucia siebie bo to jest najgorszy s**t. Po drugie jak masz 18 lat to ostatni dzwonek żeby się ogarnąć i postanowić coś zrobić w życiu. Zacznij się uczyć, idź na studia po których będziesz miał dobrą pracę. Z dobrą pracą można kupić i fajny ciuch, perfumy i zrobić nawet tą operację jeśli dalej będziesz potrzebował. Przestań się użalać nad sobą i truć jakimś gównem tylko pracuj nad sobą. Zarówno nad wyglądem, jak i osobowością jak i tym żeby do czegoś dojść w życiu.