Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem wściekła

Polecane posty

Gość gość

Bo tak.. A tak serio. Jestem przed okresem i mało tego, że szybciej się denerwuje to wkurzylo mnie kilka osób a na dodatek dostałam odmowę z dwóch prac. Jakby tego było mało, dopiero jutro mogę opłacić sobie kurs (zawodowy, żeby podnieść kwalifikacje), ale nie wiem czy w ogóle mnie nie usuną, bo nie jestem pewna do kiedy można było płacić, w mejlu oczywiście żadnej konkretnej odpowiedzi. Moja koleżanka oznajmiła mi, że uprawia seks bez zabezpieczenia to powiedziałam jej, że jest głupia (ona jeszcze się uczy!) to się trochę obrazila. Jestem też zła na siebie! Nie potrafię bronić swojego zdania, tzn umiem mówić to co myślę, ale dopóki ktoś mnie bardzo nie wkurzy albo zacznie mówić, że to co myślę jest głupie to potrafię siedzieć cicho albo mieć to gdzieś (bo jak to coś mi i nikomu krzywdy nie robi to po co mam się odzywać czy kłócić?!)- dzisiaj się dowiedziałam, że taka postawa jest głupia i sama już nie wiem.. Może to głupie, ale wysypalo mi całą twarz! A jak wiadomo w pracy, wysyłam kolejne cv, jak się odezwą to co mam zrobić?! Uczulają mnie wszystkie kosmetyki, które testowałam. Nie mogę się chyba malować, ale co ja mam zrobić? Ha wiem! Powiem "przepraszam, przyjdę za tydzień jak mi wszystko z twarzy zniknie"! Nie no tak bym nie zrobiła ;) ale wiadomo jak ważny jest wizerunek i "pierwsze wrażenie..". Nie stać mnie na dermatologa ani kosmetyczkę, na nic! Kurs opłaciłam z pieniędzy z urodzin.. Chcę się usamodzielnic za wszelką cenę, dlatego jestem taka też wkurzona.. Dziękuję za uwagę ;) a no i brakuje mi chłopaka, chociaż były mi już powiedział, że jestem głupia, brzydka i nic nie osiągnę, bo pochodzę z patologicznego środowiska, tylko spoko, prawie nie mieszkałam w domu ani w tym środowisku, uczę się i to fakt, że walczę jak idiotla, ale mi k***a mać zależy! Nie poddam, ale w*****a mnie też to, że przez to co mam na twarzy każdy mnie ocenia, nawet w pracy. Mam ochotę usiąść i płakać!

Gość gość
urzekła mnie twoja historia