Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ta wypłata będzie do d**y!

Polecane posty

Gość gość

Nie wiem czy 2400 wezmę na rękę. Do doopy taka kasa! Myślałam że 5 kafli lekko zarobię i jescze sobie ze 3 tysie dorobię na boku miesięcznie a tu taka hooojnia! Dorobiłam ledwo 500zł W miesiącu to może ze dwa tysie dorobiłam To przy moim trybie życia-co drugi weekend ***** hotele i podróże-toż to jakiś żart! Nie wyjadę nigdzie przez najbliższy rok! Nie kupię sobie złotego kubła do łazienki i kryształowych plafonów -i k*****a wszystko musi zaczekać! Do dooopy takie coś!

Gość gość
a przeciez te marne 5.000 zl to dzis byle buc zarabia, nie?

Gość gość
Moje umiejętności zasługują na co najmniej 5kafli na rękę w miesiącu. Tylko jak zwykle zamiast inwestować w działalność w której odnosiłam sukcesy finansowe, co musiałam zrobić? -Poszłam do roboty w zawodzie w którym miałam 15 lat przerwy i nabyłam dom który urządzam! Czyli nie mając podstaw wyskoczyłam z kasy i rzuciłam się na głęboką wodę. Nie no poradziłam sobie ! Ale k****a z tą chatą i remontami to mnie poniosło i to zdrowo! No żesz k****a mać! Czy ja nie mam umiaru w tym pieprzonym życiu? Zawsze muszę srać wyżej niż sięgam? Dlaczego nie inwestowałam w tą działalność? Dziś miałabym profity rzędu 3,5 tysi na mies.