Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czemu kobiety sa tak glupie i nienawidza mezczyzn za dobroć?

Polecane posty

Gość gość Boguś
Nie chce mi się z wami gadać.

Gość gość
Eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee tam cicho być.

Gość gość
takieś wierzące a jedna z drugą 14 lat i juz nie jest dziewicą hahahaa a co dopiero po slubie

Gość gośćsylwia
18.24 chwila! żyjemy w Demokratycznym państwie .Równa godność równe prawa i równe obowiązki.(przysięga w USC też o tym mówi i przypomina)Konstytucji nie znasz?Co sie należy?ja nic od nikogo nie mam i nie chcę a jeszcze pasożyta utrzymuję i sama do wszystkiego doszłam.Wszystko na mojej głowie jest .Z doopy te twoje przemyślenia i o kant doopy rozbić.

Gość gośćsylwia
jak miałam 14 lat to przygotowywałam się do zakonu i dziewicą byłam aż do decyzji o ślubie!! z mężęm... dużo dużo póżniej! wiec mnie nie porównuj z byle kim bo sobie tego nie życzę!

Gość gość
dowód że utrzymujesz mezczyzne, albo spier...alaj. inaczej jestes jak kazda baba co duzo mowi, malo robi. poza ty mjak mozesz swoja milosc nazywac pasozytem?

Gość gośćsylwia
i w ogóle co to ma być z tym wiekiem 14 l.?gosciu nie obrażaj mnie bo cie zgłoszę do sądu za oszczerstwo pomówienie i naruszenie mojej godnosci osobistej.Nie życzę sobie .To że ty widocznie w tym wieku sie szmaciłeś to nie znaczy że każdy/każda.

Gość gość
jak sie szmaciłaś juz i dałaś d... w wieku 14-16 lat to nie masz godności więc sobie zgłaszaj. wiemy ze kobiety tylko o seksie mysla i tym by facet sie nimi opiekował. dzieciaczki zboczone

Gość gośćsylwia
nie mam żadnemu obcemu chłopu złaszcza takiemu co się w ordynarny sposób do mnie odzywa obowiązku nic udowadniać.! czemu pasożyt? bo zarabia 2 razy tyle co ja a tylko na mnie patrzy! nawet na dentyste mi nie wystarcza.Dziś za samą kurtkę na zimę dla syna i rachunki wydałam 900 zł a gdzie reszta?co tylko ja jestem matką on ojcem nie jest?czemu tylko ja dzieci ubieram karmię opłacam gdy on sobie odkłada? To nie fer!i nie życze sobie gnoju takich wyzwisk do mnie! sukę to ty masz u siebie w domu!1

Gość gośćsyiwia
18.45 ja sie szmaciłam wieku 14-16?????? gosciu co ty do mnie mówisz??? Co ty pieprzysz w ogóle???????? i w jaki sposób??????????????jak śmiesz ! mam prawo cię zgłosić!

Gość gośćsylwia
18.45 ty jesteś jakiś ułom! serio!O sexie to wy obslizłe zboczence tylko myslicie ujem i niczym innym fuj!!!Pisz za siebie!Wiecie?a właśnie że goofno wiecie.Nie wiecie nic o kobietach dlatego od takich jak wy z daleka sie trzymamy.Zegnam!

Gość gośćsylwia
!8.38 a za to słowo"s********j"to mam ochotę w ryj ci z buta zasadzić serio!Nienawidzę takich chamów

Gość gość
nienawidzisz chamow czyli kogo? kto ci prawde w oczy mowi ze sie puszczałaś i masz faceta ktory zarabia wiecej? po prostu egoistka i dupodajka

Gość gośćsylwia
Jaką prawdę gnoju ?nigdy się nie puszczałam i nie życze sobie .!!!jak śmiesz gnoju? jakim prawem!!Jestem porządną i wierzą cą kobietą ! nigdy nie zdradziłam mężą i nikogo przed nim nie miałam!!!Licz sie ze słowami bo łamiesz prawo w tym momencie.Nie zartuję!!Dupodajka to moze byc twoja matka albo żona jesli w ogóle masz takowe.

Gość gośćsylwia
Mam prawo podać cię o zniesławienie i zniewagę Art.216&2k.k

Gość gość
powiem ci tak, prezentujesz typową babską logikę. ja ci mowie ze jestes dupodaja bo dałaś d**y pierwszemu lepszemu co ci zapewnił lepsze zycie (bo sama sobie nie radzisz i zarabiasz mniej i umiesz mniej), a pozniej cos o mojej matce wyzywasz i myslisz ze mnie mozesz pozwać? no moja matka by ci sie dobrała za takie coś, bo moja jest niewinna, a ty za to dupodaja i pasożyt. ale nie boj sie, wiekszosc kobiet taka jest jak ty. aby do zwiazku brac kogos kto ma wiecej

Gość gośćsylwia
i jeszcze smiesz mnie egoistką nazywać? tylko ja myslę o dzieciach i o innych ludziach typu urodziny chrzty roczki wesela-on złotówki nikomu nie da..Ja rowerem do pracy w zimie jezdze a on autem kto tu jest egoistą?Z miesiąca na miesiąc ledwie koniec z końcem wiążę.Ja składki do szkoły ja podręczniki ja buty odzięż jedzenie wycieczki szkolne internet egzaminy syna oraz opłaty .Kredyt spłacam a teraz jeszcze laptopa na raty spłacam i czesne.Jak dzieciom kurtek czy butów nie kupie albo skarpet czy kapci to nikt nie kupi bo jemu żal na coś dać.Ja nawet na lekarza prywatnie sobie nie pozwole bo mam ciągle ważniejsze wydatki albo na dzieci idzie i jedzenie.

Gość gość
ogolnie kobiety to k***y. dupa za pieniadze. nigdy nie widzialem kobiety ktora wziela mezczyzne np ktory zarabia 3 razy mniej albo w ogole nie zarabia.

Gość gość
dziewczyno co mnie twoje dzieci i rodzina obchodzi, ze sie dajesz robic. ty chciałaś dzieci jak kazda baba to płać. ja na moje pasje płacę zawsze sam i nie narzekam. malo ci? zmien faceta. badz dorosla. na razie jestes przykladem baby z tego linka. narzeka, wyzywa, ale nic nie zrobi by było lepiej. a tak poza tym ma faceta lepiej ustaiwonego niz ona sama

Gość gość
facewt NIC nie daje w zwiazku a Ty dalej z nim jestes? o kim to swiadczy? o mnie?

Gość gośćsylwia
19.20 jesteś śmieciem!Jaki pierwszy lepszy?co to ma znaczyć?Jak śmiesz gnoju mnie oceniać ?To ja decyduje o swoim i owszem jestem niewinna i podam cie bo mam praw! niechby mnie twoja stara tylko dotknąc spróbowała to byś widział co by sie robiło Ode mnie wara i nie życze sobie wyzywania mojej osoby.Skopiowałam wszystko.Nie wywiniesz sie.Wzięłam chłopa z biedoty a dziś na wszystko sama robię.

Gość gość
jak mnie wezmiesz to bedzie ok. na razie tylko duzo gadasz duzo jak kazda baba. ja was znam. duzo gadacie,malo robicie i wymagacie.

Gość gość
Ochłoń dziewczyno skoroś święta, bo wyzywasz, że oczy puchną od czytania.

Gość gośćsylwia
i co to jest za obrzydliwe wyrażenie"dałas duupy"?nikt cie kultury nie nauczył?jak ty sie chamie do mnie odnosisz?Ja się mężowi oddałam z miłosci że ty to robisz z krową na pastwisku czy z prostytutką to już nie moja wina.Moje ciało to moja swiątynia -mamy ślub kościelny.Ja studiuję on ma podstawowe.Pracę ja mu załatwiłam,zarabiamy na etacie po równo.Drugie tyle dorabia a na wszystko ma ja dawac?Dzieci nie są tylko moje.

Gość gość
tak tak, kobieta d**y daje z milosci, a nie ze ktos jest silniejszy, lepszy, ma wyzsze wyksztalcenie, facet podsstawowe. jasne. takich jest 1%.

Gość gośćsylwia
19.31 Ty lepiej spójrz jak on mnie wyzywa i kto zaczął! mam prawo podać go o zniewagę i zniesławienie.Nie popuszczę!Nie pozwolę sobie na takie rzeczy!!Sprawiedliwość musi być!

Gość gość
poza tym jak c i tak nie pasuje to chodz do mnie, ja mam wyzsze, ale mam małego - 15cm. poza tym jestem miły, wiec takich nie lubicie.