Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Doradzcieszybkomi

Dostałam propozycje sexu z odchodami za duża kwote.Co robic?

Polecane posty

Gość gość
Ja bym poszla jesli masz pewnosc ze to sie nie wyda to idz i zgarnij ten hajs nikt sie nie dowie a ty bedziesz spac spokojnie Daj znac co postanowilas :)

Gość gość
Cala noc bedzie na nia walil? To chyba laska bedzie musiala mu wczesniej cos ugotowac ;)

Gość gość
Pochodzisz z biednej rodziny a ten bogaty przyjeciel rodziny chcial robic interesy z twoim ojcem? Prowo.

Gość gość
Prowo. Prawda jest taka, ze facet znazałby spokojnie jakas dziffke i to niebrzydka, ktore by to zrobila za mniej niz 100 tys. Dla wielu juz kilka tys. by wystarczylo bo teraz na uslugi seksualne jest ogromna konkurencja i zwykly seks z ladna dziewczyna mozna juz miec za 100 zl

Gość gość
A nawet jakby autorka byla piekna jak modelka to watpie zeby jakis facet zaplacil jej 100 tys. bo takich chetnych dziewczyn jest wiele i pieknych przy okazji. Chyba, ze jakis naprawdę miliarder z Arabii Saudyjskiej, choc on to juz w ogole moze wybierac i przebierac w dziewczynach

Gość Doradzcieszybkomi
Ale on tyle oferuje bo od zawsze mu sie,podobalam,i splawialam go I ze mna te fantazje chce spelnic a d***** go brzydza jak powiedzial sam Nie musicie mi wierzyc Dla niego 100 tys to jak 10 tys dla przecietnego przedsiebiorcy Tez byl biedny zanim rozkrecil biznes Ja nadal nie wiem czy sie zgodzic

Gość Chetnachetnaa
Ales glupia! Zgodz sie Po pijaku dziewczyny taplaja sie w swoich wymiocinach przy świadkach i kupie a ty sie zastanawiasz! Za 100 klockow przetrwalabym nawet to pierdzenie,w twarz!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość gość
Jak bogaty, to zwiększ cenę do 200 tysięcy, skoro dla niego to i tak nic. Może się zgodzi. Pieniądze duże i dobre na przyszłość, ale sama nie wiem, czy bym się zgodziła. To już zależy od Twojego sumienia.

Gość gość
Ja zyje w takiej biedzie z najnizsza krajowa i bez perspektyw ze pewnie bym sie zgodzila:-P ale gdybym miala naprawde pewnosc ze zaplaci bo to moze byc przekret i cie wykorzysta zrobi z ciebie szmate a kasy nie zobaczysz.. Moim zdaniem pewnie tak bedzie i komu sie pozniej poskarzysz? Albo to jeszcze nagra i pokaze twojej rodzinie a ty kasy nie dostaniesz i tak

Gość Doradzcieszybkomi
Płaci przed A nie nagra nic bo straci rodzine i reputacje

Gość gość
No to trzeba korzystac bedziesz miala kase na wlasne mieszkanie

Gość gość
Prowo na bank

Gość gość
Ty już się zgodziłaś...tutaj szukasz rozgrzeszenia i akceptacji. ;-) cóż, przyjemnej kąpieli już po ;-) niech ci dorzuci coś ekstra na waciki ;-)

Gość gość
Fuui!

Gość gość pomimo burz
dno i wodorosty

Gość gość
myslalam ze sie usmieje ale przczytalam pare linijek i kolacja podeszla mi jakos blisko gardla :( smutne to...

Gość gość
Czyli on bedzie sral na cb z kebabem w reka aby zachowac płynnosc? :-D

Gość gość
Jesli to nie prowo, to współczuje. Po takiej akcji, twoja samoocena i psychika znajdzie się na bruku. Zawsze będziesz siebie postrzegala siebie jako osobę na którą mozna n/a/sr/ac i to dosłownie. A twoje 100 tys zawsze będzie Ci o tym przypominać. Nawet jak je zainwestujesz i zarobisz więcej, to i tak nigdy niebędziesz mogła szczerze pomyslec a tym bardziej pochwalić jaki był tego początek...

Gość gość
Dokładnie - tego się raczej nie "zmyje"...

Gość po0olo12
Czy naprawdę dla kasy ( i nieważne czy to tys czy 1 mln ) byłybyście gotowe na takie upokorzenie? Jak nisko trzeba się cenić, że pozwolic z siebie zrobić kibel - aż mi się rzygać zachciało, taka laska, zawsze będzie potem już gównem waliła....

Gość gość
mniej niż zero/ za samą propozycję dostałby w ryj i oplułabym go

Gość gość
Normalny człowiek nie żąda takich rzeczy. Normalna kobieta nawet biedna po takiej propozycji daje w twarz z piąchy delikwentowi.

Gość gość
14.27 dokładnie. Jeśli to nie Provo to jestem w szoku ze w ogóle ona się nad tym zastanawia. Jak sobie później spojrzysz w lustro? Żadne pieniądze ze nie zaglusza wyrzutów sumienia żalu że sobie na to pozwoliłas. A jak kiedyś on rozwiedzie się z żoną i wkoncu wszystko wygada swoim kumplom? I wieść o Tobie się poniesie. Nigdy nie masz pewności że to się nie wyda...

Gość gość
Czy ja dobrze zrozumiałam? rozwazasz nas/r/anie na siebie przez jakiegoś przyjaciela z rodziny? Abstrachując obrzydliwosc tej propozycji, to ten facet będzie w twoim otoczeniu naweet po tym fakcie. Bedziesz sie czuła jak ostatnie g****o, za kazdym razem jak będzie się z Toba witał. bo bedziecie dzielić wspolnie waszą "gównianą" tajemnicą. Dziwię sie, że nie dałaś mu w pysk, a sam fakt, że to rozważasz, nie świadczy o Tobie najlepiej.

Gość gość
Dokładnie, on sam już mysli, że laska jest do obsrania, bo nie dała w pysk, tylko kalkuluje, czyli już ma ją w głębokim powazaniu, bo kazda inna by mu wymierzyła piąche i jeszcze rodzinie opoiwedziała o takich zboczuchu

Gość gość
Przecież to prowo - nie wierzę w takie akcje, to jest zbyt obrzydliwe, aby było naprawdę. Dajecie się wkręcać

Gość gość
Nie takie rzeczy ludzie robili i to za mniejsze pieniądze. Ile morderstw na zamówienie za kilka tysi się wydarzyło? Weź kasę z góry i niech sra gdzie chce. Umyjesz się a kasa zostanie u ciebie.

Gość gość
To nie ma znaczenia, czy to prowo czy nie. Jeśli to prowo, to w zasadzie nie zmienia faktu, że autor czy autorka, jest mentalnie zdegenerowana i skoro wrzuca taki wątek i podniecają ją takie rozmowy i w sumie powinna tak czy siak czuć się adresatem uwag odnośnie tego obrzydlistwa.

Gość gość
Wierz mi, tego się nie zmyję, a kasa jaką otrzyma będzie waliła jeszcze długo po fakcie...