Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Doradzcieszybkomi

Dostałam propozycje sexu z odchodami za duża kwote.Co robic?

Polecane posty

Gość Doradzcieszybkomi

Czesc , od razu prosze o pochamowanie fali jadu i trzeźwe spojrzenie na sytuacje Wlasnie rozstalam sie z moim pierwszym facetem Przyjaciel rodziny bogaty biznesmen ktory ma firme za granica zaproponował mi seks wraz z wymazaniem mnie swoimi odchodami Cialo plus twarz plus wlosy plus pierdzenie w twarz Nie zmyslam naprawde mi to zaproponowal , zrobil to w 4 oczy , poniewaz zalezy mu na reputacji i rodzinie dlatego nie kontaktuje sie ze mna elektronicznie Ja mam 22 lata on 42 Znam go od malego ( chodzil z tata do szkoły , potem mieli razem rozwinac firme ale tata sie rozmyslil) Gosc obraca ogromnymi pieniedzmi , widzialam na wlasne oczy Odkad zaczelam dorastac, widzialam ze mu sie podobam , zreszta nie tylko jemu , twierdza ze jestem bardzo atrakcyjna Zapewnil dyskrecje , zreszta sam nie moze pisnac słowka (opinia i rodzina) Zaproponowal 100 tysiecy za cala noc defekowania na mnie i seksu , dla niego ta kwota to nic dla mnie to zabezpieczenie na przyszlosc. Pochodze z biednej rodziny i mam pewnosc ze sie nie wyda. Co robic?

Gość gość
To zależy, jeśli chodzi o same sranie na ciało to nie widzę problemu. Co innego jeśli będziesz musiała zjeść jego gó\wno, tu się zaczynają schody bo kałem można się zatruć aż do zejścia śmiertelnego włącznie. Zauważ, że nawet praktycy zabaw scatowych niezmiernie rzadko decydują się na konsumpcję, a jeśli już to robią to przyjmują specjalne leki, które minimalizują skutki uboczne. Tak czy siak za takie pieniądze propozycja jest warta uwagi.

Gość Doradzcieszybkomi
Nie bede musiala tego jesc pytalam o to powiedzial ze go to nie kreci i tez mowil ze mozna sie zatruc i nie chce miec mnie na sumieniu

Gość Malamimuminka
Faktycznie duza kwota , ale ja sobie nie wyobrazam wdychac czyis pierdow.... Jeszcze masz mowic ze pachnie? Ehhh

Gość gość
Jako znawca powiem ci ze przeplaca. Takie cos w Warszawie można mieć za 4000.

Gość gość
Powiem tak: gdyby zaproponował ci za to 100 zł to byłoby obrzydliwe i zasłużyłby na strzała w pysk. Natomiast 100 tyś. stawia sprawę zgoła inaczej i na twoim miejscu zgodziłabym się z radością skrywaną w sercu. Powiem więcej, nawet za 10 tyś bym się zgodziła, nawet i za 5 a może i za 3 tyś. Przecież wystarczy się tylko porządnie umyć po wszystkim i już można się cieszyć najłatwiej zarobioną kasą w życiu. Kupa to nie wrzący olej czy smoła, nic się nie stanie od wysmarowania nią, wszystko można elegancko zmyć.

Gość gość
Słowo " elegancko " jakoś tak mi tu nie pasuje. :):)

Gość gość
Dziwię się, że są ludzie którzy mają takie zboczenia :-D i są gotowi zapłacić za coś takiego kupę kasy. Skąd się biorą tego rodzaju wynaturzenia ?

Gość gość
toż to prowokacja tego zwyrola od kału, defekacji i anala :D

Gość gość
No to akurat zapewne jest prowokacja niemniej jednak, takie zachowania są coraz częstsze. Dawno wojny nie było więc ludziom przewraca się w głowach.

Gość gość
Ja na każdnym kroku dosataje jakies zboczone propozycje. Np. ostatnio koleś chciał mi zapłacić za zniszczenie jego telefonu a inny chciał być moim sługą a raczej kompletnym niewolnikiem.

Gość Sprzedawczyni
Bierz oferte i od razu kup sobie kawalerka na zabezpieczenie na przyszłość

Gość Doradzcieszybkomi
To nie jest zadna prowokacja Zwlaszcza ludzie wysoko postawieni maja dziwne fetysze Jedni kał , drudzy pociete lub pobite cialo Stopy, brud itp. Nie wiem czy sie zgodzic, chodze do kosciola , czy po czyms takim dostaje soe rozgrzeszenie?

Gość gość
cala noc ma zamiar srac na ciebie? niezla sraczke musie miec taki gnoj :D

Gość gość
Spokojnie dostaniesz rozgrzeszenie, księża dopuszczają się dużo gorszych rzeczy niż niewinny w sumie scat:)

Gość gość
Ktoś się naoglądał filmów.Był kiedyś taki jeden film gdzie bogaty facet proponował mężowi dużą kwotę za noc z jego żoną. A na deser kawał: Facet proponuje kobiecie: "co byś powiedziała jakbym dał ci 100 tysięcy za seks". Ona: "nigdy w życiu, jestem w związku!" On: "no tak, ale pomyśl...tyle kasy" Ona: " tak, zgodziłabym się" On: "a za złotówkę także?" Ona: "chyba żartujesz, za kogo ty mnie masz?!" On: "to już ustaliliśmy, teraz targujemy się o cenę..."

Gość gość
Prawie wszyscy mają dziwne zboczenia, po prostu coraz więcej osób zaczyna je realizować. Szczególnie faceci.

Gość gość
to zboczenie jest śmieszne i żałosne jednocześnie, ale lepsze takie niż gejostwo, pedofilia, nekrofilia.

Gość 0rk
Czytając to stwierdzam, że kobiety nie mają honoru. To jest gorsza część ludzkości.

Gość gość
0rk--------> założę się że za 10 tyś. pałaszowałbyś gó\wno aż by ci się uszy trzęsły, tylko byś zobaczył te pieniądze to od razu by ci ślina zaczęła lecieć

Nie mierz innych swoją miarą srakofagu. Pracowałem ponad siły by wyrwać się z nędzy i patologii. Teraz, choć olbrzymim kosztem zarabiam nieźle. I w przeciwieństwie do Ciebie mogę z dumą przyjrzeć się obliczu , które widzę w lustrze. Ty i tobie podobnie jesteście po prostu podludźmi. Tyle.

Gość gość
Żryj gó\wno śmieciu. Jesteś śmieciem i tyle w temacie.

Gość gość
W życiu bym na to nie poszła. Za żadne pieniądze.

Gość gość
Jeśli to nie prowo to nie wiem kim trzeba być,by się na coś tak ponizajacego zgodzić. Żadna kasa nie jest warta tego. Jak potem spojrzysz w lustro? Obrzydliwe. Być czyims sraczem. Facet jest niesamowicie ohydny i ma coś z deklem. Rób jak uważasz,ale nie myśl ,że coś takiego na psyche nie siada.

Gość gość
wolałabym być bezdomna niż się tak pohańbić!!! dziewczyno idź do pracy, zarób grosze a będziesz szczęśliwa on mało, że cię chce zeszmacić, to przypuszczam że ci tych pieniędzy nie da, będzie kombinował, wszystko zrobi by ich nie dać. a ty poniesiesz konsekwencje psychiczne i utracisz opinię! E.

Gość gość
A kim trzeba być żeby zgodzić się na seks za pieniądze, seks za utrzymanie, seks za dach nad głową? No pytam się, kim trzeba być?

Wykolejone jednostki zawsze były i będą. Ale jakim zerem trzeba być by świadomie i za kawałek papieru zrobić z siebie przedmiot zaspakajający chore potrzeby?

Gość gość
Wracając do tematu, facet faktycznie ma coś z deklem że wyjeżdża z taką kwotą. Jak gdzieś wcześniej szmata wspomniała w tym topiku, za 3-5 tyś. większość prawilnych "kobiet", na codzień pachnących i zadzierających doope z chęcią przytuli stolca na cyckach i kasę. Kiedyś był głośny przypadek prowokacji z Arabami i polskimi modelkami, dziennikarz zrobił prowo a polskie szmaty zgodziły się na koprofilię, za kwoty 15-25 tyś. dolarów, no ale to byli szejkowie i modelki a nie zwykłe laski z ulicy.

Gość gość
Pochodzisz z biedy a nagle przyjaciel rodziny wielki bogacz, któy z Twoim biednym ojcem miał robić ineresy ale twój biedny tata się ''rozmyślił'' ;-) wiesz ,to się nie trzyma ...KUPY ;-p i nie wiem w jaki sposób ma tłuaczyć Cię fakt rozstania z facetem...że niby straciłaś sponsora ?