Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co sądzicie o dziewczynie, która wmawia sobie, że wszyscy na nią lecą?

Polecane posty

Gość gość

Podaje wam rys psychologiczny mojej znajomej. Dziewczyna 27 lat. Od jakiegoś czasu stała się nie do zniesienia. Wciąż opowiada, że każdy facet jej pragnie i osiąga to już poziom urojeń, biorąc pod uwagę jak bardzo jest nieatrakcyjna i ma nadwagę około 40 kilogramów. Według niej wszyscy faceci z jej otoczenia otwarcie lub skrycie na nią lecą, uważa, że wszystkie koleżanki z jej pracy jej nienawidzą, bo zazdroszcza jej, że wszyscy faceci na nią lecą, w rzeczywistości tak nie jest. Podejrzewam ostatnio na podstawie tego co dala mi do zrozumienia, że ona uważa, że ja też na nią lecę i mimo, że mam dziewczynę jak modelka z okładki to ona sobie ubrdala, że w tajemnicy jestem w niej zakochany, a nie w swojej dziewczynie. Nie muszę mówić, że jest to bzdura. Czy takie zaburzenie jakoś się nazywa?

Gość gość
Ja myślę że to wynika z olbrzymich kompleksów

Gość prawi 114
myśle, że sie nacpała

Gość gość
A moze sobie nie wmawia tyko tak faktycznie jest, masz z ty jakis problem? Lepiej miec za wysokie poczucie wartosci niz za niskie, nie wszyscy musza byc zdolowani i zakompleksieni

Gość gość
Właśnie takie przechwałki wynikaja z niskiego poczucia wartości i zakompleksienia.

Gość gość
gdybyś nie podał wieku ,to pomyślał bym że piszesz o mojej ex-żonie.

Gość gość
Pewnosc siebie:-( tez bym tak chciala zamiast calkiem w siebie nie wierzyc

Gość gość
Gościu 17:45 Jeśli tak się zachowywała to się nie dziwie, że eks

Gość gość
zazdroszcze optymistycznego spojrzenia na swiat :D

Gość gość
Mam znajomą która jak zacznie trajkotać kto to do niej nie zarywał, nie latał za nią, nie proponował seksu, nie był zakochany itd., to nie ma temu końca. Z tym że ona serio podoba się facetom, choć w moim odczuciu żaden z niej cud. Nie mniej jednak wysłuchiwanie tych tekstów jest męczące.

Gość gość
Znam kogoś takiego. Dziewczyna uważa, że nie lecą na nią tylko pedały. Jak ktoś nie jest zainteresowany to automatycznie wpada do tej szufladki.

Gość gość
Nie ma co się oszukiwać, jak fajna i jest na czym oko zawiesić to jestem skłonna uwierzyć :)