Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wkórwia mnie jak bezdzietni wypowiadają sie na temat wychowywania dzieci

Polecane posty

Gość gość
poza tym co z tego że ktoś powie że to trzustka,bez lekarza nie dostanie leków na trzustkę więc czego się unosisz

Gość gość
najlepsze są mamunie co dzieci wrzucają do studni ,tych nikt pouczać nie powinien

Gość gość
Kim ty jesteś ze kwestionujesz żywność ,która jest badana przez specjalistów . Kim ty jesteś źe wypowiadasz sie na temat paradoksalnych programów dla debili takie ja usterka czy dlaczego ja . Kim ty jesteś ze wiesz jak wychowywać dzieci . Kim ty jestes źe wykrywasz choroby lepiej od Kaszpirowskiego . Kim ty jesteś źe wykrywasz u mnie ego a u siebie nie widzisz ego . Ty masz super ego bo na każdy temat masz lepszą wiedze od fachowców .

Gość gość
Mam dwa pytania : Jakie masz wykształcenie i w jakim kierunku . I drugie pytanie skąd masz taką obszerną wiedze na wszystkie tematy.

Gość gość
ok to ci powiem ,wrzuć na luz,potrzebujesz dystansu do siebie i do otoczenia,nie wyczuwasz pewnych podtekstów ani poczucia humoru,wszystko bierzesz do siebie ,wyluzuj się ,jestem turystą na planecie ziemia :-) usterka to fajny program,nie lubisz go? dobrego fachowca cięzko znależć ,tak to jest ....dlaczego tak ufasz specjalistom?? czy nie wiesz że za kasę kupisz wszystko?? trzeba rozróżniać co jest dobre a co złe ,nie być naiwnym ale też doceniać prawdziwych z powołaniem,już ok?

Gość gość
co do żywności hmm czy wiesz że robią tak że sałata wyrasta w jeden dzień do wielkich rozmarów żeby było szybko i taniuśko dla klienta? na sztucznych środkach? kasiooraaaa tylko to się liczy ,chcesz mieć zdrowe kupuj od rolnika,kurczaczki pompowane żeby więcej ważyły ,

Gość gość
co ci bede mówić,możliwe że bardzo wierzysz w ludzi i w uczciwość ale niestety nie jest najlepiej

Gość gość
przyszedł do mnie specjalista hydraulik bez uszczelek i mnie zostawił bez wody :-) widziałeś kiedyś hydraulika bez uszczelki ? cała moja rodzina jest w budowlance ,wszystko muszą poprawiac po nich,a zresztą obejrzyj sobei alternatywy 4 :-) ojojoj żartuje ,nie oglądaj

Gość gość
"Nikt przez lata nie chciał w to wierzyć. I wielu z nas nie zechce uwierzyć. Ale nie ma już żadnych wątpliwości - hitlerowski naukowiec Rudolf Spanner podczas II wojny światowej produkował mydło z ludzi. Tę przerażającą kartę historii ludzkości potwierdziło właśnie śledztwo Instytutu Pamięci Narodowej".///czy on był specjalistą?? ufasz każdemu specjaliście ?pomijam co robili medycy w obozach ,wolę nie pamiętać

Gość gość
To tylko film komediowy .

Gość gość
Tym bardziej nie wierze amatorom . A ci co przychodzą na usterki nie mają kwalifikacji to sa ludzie którzy udawają fachowców .

Gość gość
no prawie załapałeś moje poczucie humoru,następny watek już na serio

Gość gość
Jaka to jest choroba jesli skórka zdydola nie schodzi.

Gość gość
a Ty tu pierwszy raz jesteś na cafe że tak się denerwujesz? jak jesteś wrażliwy to lepiej nie czytaj bo tu dużo niesprawiedliwych opinii ,ja mogę zaatakować ale tylko w obronie

Gość gość
Jaka to jest choroba jesli skórka zdydola nie schodzi.

Gość gość
stuleja ale to nie w temacie

Gość gość
To jest półpasiec .

Gość gość
Roźyczka

Gość gość
Nie bo to koklusz plamisty

Gość gość
ciągle się złościsz a miałeś się wyluzować ,ja już spadam,spokojnych snów

Gość gość
Q jaka to choroba jesli nie moge sie spuscić ????????

Gość gość
Stoi mi a nie mogę się spuscić juz mnie prostytuki wyzywają to jeszcze gorszy mam stres kiedys mogłem leciało mi 7 rzygnięc z dyda .

Gość gość
Czy walenie konia jest zdrowe ?

Gość gość
Niezdrowe można oślepnąć .

Gość gość
Nie . Włosy urosną ci miedzy palcami

Gość gość
Sama jeszcze nie mam dzieci, od 10 lat opiekuję się siostrzeńcami i bratanicą . I nie okazjonalnie jakby ktoś pytał. Pracuję w szkole i chyba nic mnie już nie zdziwi. Też nie mam prawa wypowiadać się na ten temat? Czasem zaglądam do koleżanek które pracują w świetlicy i pozdrawiam rodziców, którzy nawet jeśli nie pracują to oddają swoje dzieci na przechowywanie do szkoły.....ale przecież to w końcu rodzice

Gość gość
Korczak nie miał swoich dzieci, ale za cudze oddał życie, rodzone matki zaniedbują swoje dzieci, może je pouczyszybko jak obdarować miłością swoje dziecko.

Gość gość
Ci którzy mają dzieci też ich nie potrafią wychować.

Gość gość
Jeśli widzę dziecko bijące inne dzieci i psujące im zabawki oraz jego mamusię ciesząca się z tego "hihi Kubuś to urodzony lider" to muszę mieć dzieci czy nie, żeby wiedzieć ze to kiepskie wychowanie? :D poza tym bezdzietni też mają kontakty z dziećmi chociażby z rodziny.