Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wkórwia mnie jak bezdzietni wypowiadają sie na temat wychowywania dzieci

Polecane posty

Gość gość

Wkórwia mnie jak bezdzietni ludzie wypowiadają sie jak oni to krótko trzymaliby dzieci gdyby mieli . Aź mnie ponosi.

Gość gość
Polecam picie melisy :)

Gość gość
to powiedz to w niedziele swojemu guru - pajacowi w sutannie zeby zamknąl morde i przestal się wtracac w wychowywanie dzieci, w tematy polityczne i społeczne i niech zajmie się religią, masz odwage ? oczywiscie, ze nie...twój guru jest świętością

Gość gość
a co ma ksiądz do wychowania? ja jestem bezdzietna, a wychowałam dzieciaka i co ty na to? chyba jesteś beznadziejną matką, skoro ktoś ci zwraca uwagę.

Gość gość
jak to co , autorka mowi że wkurwiają ją bezdzietni ktorzy wtrącają się w wychowywanie dzieci...klechy przeciez robią to nagminnie, wtracają się w wychowywanie, edukacje, sprwy społeczne... swoją tępote pokazała posłanka niy profesor z psiej woli pawłowicz ktora tez szczekała nt gejów, wychowywania dzieci i porównywała się do papieża, ktory tez dzieci nie ma, no kurde ci nadmiernie religijni ludzie sa szurnięci, jesli nie rozumiesz o czym pisze to nie ma o czym rozmawiac, ogolnie to rozumiem cie , biedny bogatego nie zrozumie jak to sie mowi

Gość gość
To był tylko przykład : Temat jest szerszy . Chodzi mi ogólnie o wymądrzanie sie ludzi na tematy o których nie mają pojęcia . Są tacy ludzie co wszystko wiedzą najlepiej .

Gość gość
Na przykład ten gość co napisał : To powiedz swojemu guru w niedziele . Gość wie ze ja chodzę do kościoła . To są ci ludzie którzy wszystko wiedzą . Jest takie przysłowie puknij w stół a noźyczki sie odezwą . I właśnie odezwał sie taki który wie napewno źe j chodzę do kościoła . Za chwile jakiś mądry wymyśli sobie ze jak nie chodzi do kościoła to jest ateistą . I znowu błąd będzie . Jestem wierzącym chrześcijaninem nie chodzącym do kościoła .

Gość gość
Aptekarz kaźe pić melisę . Kobieta bezdzietna ma dziecko i wychowała je . Dobrzy jesteście .

Gość gość
No dalej odezwijcie sie wszystowiedzący ludzie . Pochwalcie sie . Lubie czytać takie dobre rady .

Gość gość
Przed chwilą przeczytałem diagnozę na odległość . Nie dosyć ze ta osoba nie ma wykształcenia medycznego to powiedziała gościowi objaw drażliwego jelita na odległość nie widząc gościa .

Gość gość
Co ma dzietnosc do wychowania dzieci? Wiele osob ma dzieci a sa kiepskimi rodzicami a sa tacy co nie maja dzieci a nadaja sie na rodzicow.

Gość gość
z tego co pamiętam to ta osoba powiedziała że to Może być objaw jelita ,więc co ci się nie podoba ,osoba z tą choroba ciągle siedzi na sraczu ,jestes przewrażliwiony jak baba ,oni podawali ewentualności ,a że chory ma iśc do lekarza to chyba tylko gówniarzowi trzeba pisać

Gość gość
Ludzie którzy nie mają własnych dzieci powinni zamknąć mordę na temat wychowania .

Gość gość
ludzie którzy używają słów morda ryj itp powinni nie wychodzić ze swoich nor i sie w ogóle nie odzywać nie mówiąc o kontaktach z dziećmi które wychowają na podobne chamy :-)

Gość gość
Wiecie o tym źe leczenie bez uprawnień jest karalne . Nieznajomość prawa nie usprawiedliwia . Zaraz mądrale będą bredzić paragrafami .

Gość gość
nie trzeba mieć raka żeby leczyć raka:-)

Gość gość
każdy może wypowiedzieć swoje zdanie gdy jest pytany,

Gość gość
mnie wkurwiają wszyscy którzy okazują swoje wkurwienie zamiast zająć się sobą :-) i nie truć dupy

Gość gość
I znowu nie wiesz kto to jest cham . Cham to człowiek niewykształcony . A na wasze brednie brakuje mi kulturalnych słów dlatego używam słów zwierzęcych . Ale to mi nie ujmuje mojej wiedzy i wykształcenia .

Gość gość
masz rozbuchane ego ,jesteś napompowany ,i czuję że niedowartościowany bo tak to sie zaczyna,cięzko ci znieść różnorodność,każdy jest na innym etapie rozwoju,nie ma lepszych i gorszych,obudz się ze snu

Gość gość
Mnie wkórwiają ludzie niedouczeni którzy wymądrzają sie wiedzą której nie mają przed obcymi ,bo w swoim środowisku znajomych każdy wie ze macie skończone specjalne podstawówki

Gość gość
ujmuje cii bo zanieczyszczasz klimat i np uczysz tu przebywających dzieci chamstwa

Gość gość
tu jest forum rozywkowe ,chcesz wykorzystywać wiedzę specjalistyczną to rób to w pracy

Gość gość
i nie czepiaj się ludzi którzy nic złego ci nie zrobili ,najgorsi są ci co poniżają innych przez swoją manię wielkości,to sa najwięksi słabeusze tego świata

Gość gość
a znasz jednego wykształconego Polaka który zakatował inną osobę i to niejedną? jak widzisz wykształcenie ma się nijak do kręgosłupa moralnego i często g****o znaczy bez tego

Gość gość
03:06 coś ci sie pomyliło ja nie pisze tych diagnoz . Nie moge wytrzymać jak wy p*********e 3 po 3 para 15 , każdy hooj na swój strój . Ani ładu ani składu . Macie wykształcenie medyczne to bierzcie kasę nie macie to się uciszcie bo będziecie miec sprawę w sądzie .

Gość gość
Co wy p*********e o kręgosłupie ortopeda sie znalazł a dzieci trzymacie na siłę w nocy przy komputerach . Wkórwia mnie jak traktuje klient fachowca . Uczy go i to w każdym zawodzie tak jest . Najpierw sie woła hydraulika lekarza albo elektryka a póznie mówi mu sie co ma robić . O takich mądralów mi chodzi.

Gość gość
sprawę w sądzie :-) bo ktoś się pyta czemu ma sraczkę :-) idz się lepiej zrelaksuj bo oszalałeś przez to forum,tu często ludzie pytają co to może być i dostają różne ewentualności i ogólne porady typu pij więcej wody masz niedobór mg ,sprawy sadowe to sobie zakładaj u tych co trują ludzi ,a jak chcesz wiedzieć to koncerny w tableteczkach regularnie przytruwają ludzi ,poza jedzą sztuczne jedzenie i chemię ,i od samego tego sa pełni syfu ,wiesz co jest w mleku uht??? które reklamuje się jako zdrowe??? jeden wielki syf który rozwala jelita,od tego samego mleka można dostać sraczki

Gość gość
a na specjalistów od napraw domowych to sobie obejrzyj usterke ":-)

Gość gość
Dzieci to nie tajemnica narodowa i każdy był dzieckiem - wiec wie co ono czuje. Poza tym to oczywiste jak powinno wychowywać się dzieci. Rodzice np 5 latka nie maja prawa wypowiadać się o wychowaniu 6 latka, a to robią.